Kim Kardashian: Πόση ώρα στ’ αλήθεια της παίρνει να ετοιμαστεί κάθε μέρα;

Βιβή Αγγελάκη
Kim Kardashian: Πόση ώρα στ’ αλήθεια της παίρνει να ετοιμαστεί κάθε μέρα;

Εσύ πόσο νομίζεις;

Μπορεί η Kendall Jenner να δήλωσε στις αρχές αυτής της χρονιάς σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia», πως χρειάζεται περίπου 10 λεπτά για να ετοιμαστεί κάθε πρωί .... όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την μεγάλη της αδερφή Kim Kardiashian !

Ανήκουστο...Πόση ώρα χρειάζεται η Kendall Jenner για να ετοιμαστεί κάθε πρωί;

(Γιατί, για μία Kim τα δέκα λεπτά είναι μόνο ο χρόνος που χρειάζεται για φορέσει το κολάν της ή έστω το eyeliner στα μάτια της...)

Kim Kardashian De Grisogono Party Cannes 2016 Red Carpet Fashion Yan Lu Couture Tom Lorenzo Site 6 82663

Η μεγάλη Kardashian, λοιπόν, μίλησε και αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της app πως για να ετοιμαστεί κάθε πρωί και να κάνει ένα άψογο μακιγιάζ και χτένισμα χρειάζεται ούτε λίγο, ούτε πολύ δύο ώρες (και να φανταστείς πως τελευταία η ίδια δήλωσε πως έχει απαρνηθεί το βαρύ contouring και προτιμά το non-touring ή το strobing)! Και φυσικά μέσα σε αυτό το χρόνο δεν συμπεριλαμβάνεται η καθημερινή γυμναστική της.

screen shot 2015 11 13 at 2 46 13 pm a2e51

«Το να κάνω το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, μου παίρνει δύο ώρες κάθε μέρα. Είναι πραγματικά μια υπέροχη στιγμή για μένα. Παράλληλα, εκείνη την ώρα διαβάζω τα mails μου, μιλάω στο τηλέφωνο και ασχολούμαι με τα social media!»

Και για του λόγου το αληθές... έχουμε και το video- αποδεικτικό!

{youtube}wPKudA9kqL4{/youtube}

Κι ενώ για τις περεισσότερες από εμάς, ο αγώνας για την καθημερινή μας beauty προετοιμασία καταλήγει σε sprint, για την Kim είναι σίγουρα μαραθώνιος!