Discovery keratincure therapy: Μάθετε τα πάντα για την νέα ισιωτική θεραπεία μαλλιών

Discovery keratincure therapy: Μάθετε τα πάντα για την νέα ισιωτική θεραπεία μαλλιών

Η νέα επαναστατική θεραπεία μαλλιών έρχεται από τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company! 

Τι ακριβώς είναι το DISCOVERY;

To πηγάδι της νεότητας από βλαστοκύτταρα ενός Ελβετικού μήλου! Η επαναστατική ανακάλυψη πήρε μορφή και βρέθηκε στην καινοτόμο θεραπεία μαλλιών με όνομα DISCOVERY (η ανακάλυψη)!

Το DISCOVERY είναι η πρώτη ισιωτική θεραπεία στον κόσμο με βλαστο-κύτταρα από σπάνιο Ελβετικό μήλο, το Uttwiler Spätlauber και έτσι το πιο καινοτόμο προϊόν που κυκλοφορεί σήμερα.

Σε τι διαφέρει;

Είναι η παγκοσμίως πρώτη θεραπεία με τεχνολογία PhytoCellTech® και διαφέρει από τις συνηθισμένες ισιωτικές θεραπείες. Όταν εφαρμόζεται, τοDISCOVERY δρα απευθείας στο επίπεδο του υδρογόνου της τρίχας, αποκαθιστά την φυσική δομή του DNA, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, την οξείδωση και τα χημικά των βαφών, προσφέροντας έντονη λείανση και εκπληκτική ανάκαμψη στα μαλλιά με την καινούργια τεχνολογία PhytoCellTech®. Συνοπτικά το DISCOVERY θεραπεύει τα μαλλιά, ενώ τα ισιώνει.

Την τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί αποκλειστικά η YBERA®Professionalστα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και η Lancôme στα προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια της εφαρμογής της θεραπείας ανέρχεται σε περίπου 3 ώρες, ενώ το αποτέλεσμα της θεραπείας θα διαρκέσει για 4 μήνες και δεν απαιτούνται ειδικά προϊόντα περιποίησης για την επιμήκυνση της διάρκειας.

Σε τι τύπο μαλλιών εφαρμόζεται;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιών, αλλά ειδικά στα χημικά επεξεργασμένα (Ντεκαπάζ, Ανταύγειες, Βαφές) και κατεστραμμένα μαλλιά, διαπιστώνουμε μία δραστική βελτίωση της ποιότητας της τρίχας.

Επίσης, λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας, η θεραπεία δεν περιέχει βλαβερές ουσίες για την δημόσια υγεία (Φορμαλδεΰδη – Methylene Glycol). Άδεια κυκλοφορίας καλλυντικού προϊόντος έχει δοθεί από τις Βραζιλιάνικες, Βέλγικες και Ελληνικές αρχές (Ε.Ο.Φ.).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

www.angelopouloshair.gr

www.angelopouloshair.gr/brazilian/discovery