Πώς είναι να αγγίζεις τον Jon Hamm;

Πώς είναι να αγγίζεις τον Jon Hamm;

Η makeup artist της σειράς Mad Men τα λέει όλα! 

Η Lana Horochowski, η makeup artist της σειράς Mad Men, συνεργάζεται με την οργάνωση Look Good...Feel Better, και μαθαίνει στις γυναίκες που κάνουν θεραπείες για καρκίνο του μαστού, tips&tricks μακιγιάζ.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και αποκάλυψε αυτό που θέλουν να ξέρουν οι γυναίκες: πώς είναι να αγγίζεις τον Jon Ham;

"Για πολύ καιρό, οι άντρες της σειράς ήταν ξυρισμένοι. Κάναμε γυρίσματα πολλές ώρες και κάποιες φορές χρειαζόταν να τον ξυρίσουμε δυο και ρεις φορές τη μέρα!"

Άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά από το backstage των γυρισμάτων: 3 ψεύτικες βλεφαρίδες φοράει η Jessica Paré ως Megan Draper, δύο διαφορετικά χρώματα κραγιόν η Christina Hendricks στο ρόλο της Joan Holloway (το Baby Lips της Laura Mercier και το True Coral του Tom Ford).

Όσο για την Elisabeth Moss, "προσπαθούμε να της κάνουμε ένα "χαλασμένο" eyeliner αλλα να μην φαίνεται αστείο- αυτή είναι η πρόκληση" εξήγησε η makeup artist της σειράς. Εμείς, πάντως, αλλού την βλέπουμε την πρόκληση- ή, καλύτερα, τον πειρασμό!