O κομμωτής της Lady Gaga δημιουργεί ήρωες

O κομμωτής της Lady Gaga δημιουργεί ήρωες

Ο Charlie Le Mindu, μας μιλάει για τους Super Style Heroes, την έμπνευση του γι' αυτούς και μοιράζεται μαζί μας τα στοιχεία ενός καλού προϊόντος styling.

Ο «ακραίος» κομμωτής, Charlie Le Mindu είναι ο εμπνευστής για πολλά από τα ενδύματα και τα κουρέματα της γνωστής pop τραγουδίστριας Lady Gaga, αλλά και αυτός που εμπνεύστηκε και δημιούργησε για λογαριασμό της L'Oréal Professionnel τα look, Super Style Heroes, χρησιμοποιώντας τα δύο νέα Super Style προϊόντα: Super Dust και Horizon Fix.

Σε ηλικία 25 ετών δεν περιορίζει τον εαυτό του σε αυτά τα περίφημα επιτεύγματα. Ξεκίνησε νωρίς με τη δημιουργία των θρυλικών «Pop Up Salon» στο Βερολίνο. Επιπλέον, ήταν κομμωτής για πολλά χρόνια σε διάσημα clubs στο Βερολίνο όπως το «White Trash» ή το «Rio Club». Σε αυτά τα μέρη, όλες του οι δημιουργίες χαρακτηρίστηκαν από τόλμη και πρωτοτυπία την οποία και μετέφερε μαζί του όταν μετακόμισε στο Λονδίνο. Εκεί είχε πελάτες κύρους, όπως τον Florence και τον Machine, τους B52's και τους Peaces και εκεί λάνσαρε το 2009 την πρώτη του collection με περούκες στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά.

Ο Charlie Le Mindu, μας μιλάει για τα 3 look των Super Style Heroes της L'Oréal Professionnel:

  • Πως δημιούργησες τα 3 look των Super Style Heroes;

Για να δημιουργήσω αυτά τα look ξεκίνησα με την ιδέα ενός super ήρωα και ενός κατάλληλου προϊόντος. Ο super ήρωας είναι το άτομο που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να υπερβεί το μέγιστο των ανθρώπινων δυνάμεων για να γίνει υπεράνθρωπος. Σε αυτή την ιδέα φυσικά βοήθησαν και τα προϊόντα. Χρησιμοποίησα κάθε προϊόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του για να δημιουργήσω υπέρμετρο όγκο και αδόμητο αποτέλεσμα. Η δουλειά μου στη συνεργασία μου με τη L'Oréal Professionnel, για τη σειρά Super Style Heroes, ήταν να συνδέσω τους super ήρωες με τα προϊόντα.

  • Τι ιδιότητες χρειάζεται να έχει ένα καλό προϊόν styling;

Εκτός του ότι χρειάζεται να έχει ωραία υφή και ωραίο άρωμα σημαντικό είναι να αποτελεί ένα εργαλείο δημιουργικότητας για τον κομμωτή. Ανοίγει μια πόρτα στην έκφραση και την ελευθερία. Για μένα ένα καλό προϊόν styling, ακολουθεί τις ενέργειες του κομμωτή και κάνει τα μαλλιά να ξεχωρίζουν.

  • Πως μπορούμε να έχουμε τέλεια μαλλιά κάθε μέρα;

Δουλεύοντας το look μπορεί να σε μεταμορφώσει και να αποκαλύψει ποιος πραγματικά είσαι. Τα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εκφραστείς δια μέσου του styling. Μην φοβηθείς να υπερβάλεις.

  • Πως σε εμπνέουν οι super ήρωες;

Ανέκαθεν με γοήτευαν οι super ήρωες... μου θυμίζουν την παιδική μου ηλικία, τα κόμικς, τις υπερδυνάμεις... τόσα πολλά πράγματα που ακόμα και σήμερα αποτελούν μέρος της φαντασίας μου.