Burberry Body Eau de Parfum Intense: Έντονη αίσθηση πολυτέλειας

Burberry Body Eau de Parfum Intense: Έντονη αίσθηση πολυτέλειας

Το νέο άρωμα Burberry Body κυκλοφόρησε σε παγκόσμια πρεμιέρα την πρώτη Σεπτεμβρίου κι αν δεν το έχετε μυρίσει ήδη χάνετε.

Το Burberry Body είναι ένα θηλυκό και αβίαστα αισθησιακό άρωμα. Μαζί του ήρθε σε επιλεγμένα σημεία και το Burberry Body Eau de Parfum Intense. Tο μπουκάλι προστατεύεται από ένα εκρού απαλό σουέντ πουγκί και η θήκη από σουέντ χαρτόνι σε εκρού χρώμα με επίμηκες αφαιρούμενο καπάκι και ροζ χρυσαφί εσωτερικό, το καρό Burberry χαραγμένο και το ροζ χρυσαφί λογότυπο ανάγλυφο σας κάνει να το χαϊδεύεται σαν να είναι το ομορφότερο «σώμα».

Άλλωστε, όπως έχουν δηλώσει ο Christopher Bailey, Υπεύθυνος Δημιουργικού της Burberry, «Θέλαμε όλη η εμπειρία να είναι πολύ αισθησιακή και πολυτελής – η απτή υφή της συσκευασίας αντανακλά το υλικό της διάσημης καμπαρντίνας Burberry, σχεδόν σαν να ήταν η καμπαρντίνα που τυλίγει το κορίτσι Burberry και το προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης».

Το ροζ χρυσαφί είναι ένα πολύ συμβολικό χρώμα με πολλούς συνειρμούς και κάτι που αποτελεί μέρος των εικόνων Burberry, ενώ το ίδιο το μπουκάλι με τον πολύπλευρο σχεδιασμό του, και τις αντικατοπτριστικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του μπουκαλιού είναι σαν πετράδι.