Απλά βήματα για έντονα μάτια

Απλά βήματα για έντονα μάτια

Αποκτήστε το look των έντονων φρυδιών με απλά βήματα στο μακιγιάζ.

  • Για να δώσετε στα φρύδια σας χρώμα και σχήμα χρησιμοποιήστε το Max Factor Eye Brow Pencil. Με αυτό θα σχηματίσετε και θα ορίσετε τα φρύδια σε ένα απαλό τόξο με το βουρτσάκι που έχει στο καπάκι του αυτό το έξυπνο μολύβι φρυδιών και στη συνέχεια θα τα χρωματίσετε απαλά μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό βαθμό.
  • Βέβαια, επειδή τα έντονα φρύδια τονίζονται περισσότερο σε μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε το Max Factor Xperience Weightless Foundation, μία πρωτοποριακή φόρμουλα που δεν βαραίνει το δέρμα. Ακολουθήστε τη συμβουλή της Pat McGrath και εφαρμόστε το με τα δάχτυλα και απλώστε το καλά για να πετύχετε το look ενός φωτεινού και γυαλισμένου δέρματος.
  • Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία μικρή ποσότητα από το Max Factor Mastertouch Concealer για να καλύψετε σκιές και ατέλειες.
  • Ολοκληρώστε χρησιμοποιώντας γήινους τόνους στα βλέφαρα, όπως οι σκιές της Max Factor, Earth Spirits Eyeshadow στην απόχρωση Burnt Βark και Max Color Effect Mono Eyeshadow σε απόχρωση Golden Bronze. Τελειώστε με τη μάσκαρα Xperience Volumising Mascara και αναδείξτε το βλέμμα και τα έντονα φρύδια σας.