Φορέστε το «Χρυσό Καπέλο»

Φορέστε το «Χρυσό Καπέλο»

Η Lancôme υποστηρίζει το «Golden Hat Foundation» που ιδρύθηκε από την Kate Winslet και δημιουργεί μία σειρά προϊόντων που φέρουν το καπέλο.

Το ίδρυμα «Golden Hat Foundation» ιδρύθηκε από την Kate Winslet, η οποία είναι πρέσβειρα της Lancôme εδώ και τέσσερα χρόνια. Σκοπός αυτού του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος είναι να βελτιώσει τη ζωή των αυτιστικών παιδιών, εξαλείφοντας ή περιορίζοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν. Η αποστολή του είναι να μαθαίνει στα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό πώς να επικοινωνούν με μεγαλύτερη σαφήνεια, και να τους προσφέρει εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σχεδιασμένες με γνώμονα την αναπηρία τους.

Η Kate Winslet ίδρυσε το «Golden Hat Foundation» μετά τη συμμετοχή της ως αφηγήτρια στο ισλανδικό ντοκιμαντέρ «A Mother's Courage: Talking Back to Autism» («Το κουράγιο μιας μάνας: Αντιμιλώντας στον αυτισμό») – στο πλαίσιο του οποίου παρακολούθησε την ζωή ενός αυτιστικού παιδιού. Συγκινημένη από τη ζωή αυτού του αγοριού, θέλησε να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το θέμα, και άρχισε να δημιουργεί ένα λεύκωμα (που θα εκδοθεί στο άμεσο μέλλον), το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες φωτογραφίες-αυτοπορτρέτα σταρ από τον κόσμο της τέχνης και του κινηματογράφου, οι οποίοι φορούν το συμβολικό καπέλο του ιδρύματος. Ο στόχος της; Να συγκεντρώσει χρήματα. Στη συνέχεια ίδρυσε το δικό της ίδρυμα, το όνομα του οποίου εμπνεύστηκε από το ποίημα «The Golden Hat» («Το Χρυσό Καπέλο») που έγραψε ο Keli Thorsteinsson, το παιδί που πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ.

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η Lancôme δημιούργησε μια συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την ηθοποιό. Για να υποστηρίξει την Kate Winslet σε αυτό το εγχείρημα, η Lancôme συνεργάστηκε μαζί της, και δημιούργησε μια συλλογή μακιγιάζ περιορισμένης έκδοσης. Η Lancôme δεσμεύεται να προσφέρει τουλάχιστον 150.000 ευρώ από τα έσοδα των πωλήσεων της συλλογής στο «Golden Hat Foundation».