Συγκλονιστικό άρωμα με τη μυρωδιά της Madonna

Συγκλονιστικό άρωμα με τη μυρωδιά της Madonna

Το άρωμα της Madonna απαιτεί θάρρος και είναι αλήθεια!

Με το δικό της brand η Madonna θα λανσάρει και το δικό της άρωμα, το οποίο αναμένεται την ερχόμενη Άνοιξη. Το όνομα του είναι, όπως φαίνεται το όνομα του brand των ρούχων, Truth or Dare και η έμπνευση γι' αυτό ήρθε από τη μαμά της. «Έχω πάντα μαζί μου άρωμα και η πιο παλιά μου ανάμνηση από τη μητέρα μου είναι το άρωμα της» έχει πει η Madonna. «Πάντα μύριζε γαρδένια και ένα μεθυστικό και θηλυκό μίγμα μαζί. Ήθελα να επαναδημιουργήσω αυτή τη μυρωδιά, αλλά με κάτι φρέσκο και καινούριο μαζί»

Είχε ακουστεί ότι η Madonna έφτιαχνε άρωμα σε συνεργασία με την Coty Inc,και όπως φαίνεται όλα ήταν αλήθεια. «Είχα εμμονή με τα αρώματα και για χρόνια ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα ήταν μία προσωπική μου έκφραση, αλλά θα μπορούσαν να εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι σε αυτό» λέει η Madonna.

Το όνομα του αρώματος είναι «αληθινό και τολμηρό» όπως λέει και η ίδια, και προήλθε από το ντοκιμαντέρ του 1991 που κατέγραφε την περιοδεία της του 1990, Blond Ambition World Tour. Το μόνο που μένει είναι να έρθει η Άνοιξη για να δούμε αν θα διαλέξουμε θάρρος ή αλήθεια.