Η πιο hip χρωματική αντίθεση της σεζόν στα μαλλιά των celebrity

Η πιο hip χρωματική αντίθεση της σεζόν στα μαλλιά των celebrity

Το μπλε και το μοβ φοριέται... στα μαλλιά.

Πολλές celebrity έχουν προτιμήσει να βάψουν τα μαλλιά τους σύμφωνα με την τελευταία επιταγή της μόδας, που θέλει τα μαλλιά να έχουν άλλο χρώμα από τη ρίζα μέχρι τη μέση του μήκους τους και να ντεγκραντάρει ή να περνάει από κει καικάτω σε ένα «ψεύτικο» χρώμα. Πρόκειται για το dip dye.

H Ashley Tisdale, η Alexa Chung, η Miley Cyrus, η Vanessa Hudgens, έχουν επιλέξει τη συντηρητική εκδοχή του με πιο καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις ενώ η Kate Bosworth, η Nicki Minaj, η DJ Chelsea Leyland, η Jessie J και η Τάμτα πολύ πρόσφατα επέλεξαν να κάνουν εντυπωσιακές αλλαγές στις αποχρώσεις του μπλε και το μοβ.

Οι άκρες μοιάζουν να έχουν βουτηχτεί μέσα σε ένα γαλάζιο ή μοβ κουτί με χρώμα αλλά στη πραγματικότητα θέλουν δουλειά και προσπάθεια για να δώσουν αυτό το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Το χρώμα των μαλλιών οφείλει να μας δίνει χαρά και να είναι παιχνίδι και με αυτό το trend το καταφέρνουμε. Αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα μας και τη διάθεση μας και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα αξεσουάρ.

Αυτό κάνει η Τάμτα, η οποία υιοθέτησε το trend στην μπλε εκδοχή του, πριν λίγες ημέρες. Το αποτέλεσμα το κοινοποίησε μέσω του twitter της, ανεβάζοντας φωτογραφία και γράφοντας «Έκανα μία αλλαγή ξανά! Όπως, πάω δεν θα μου μείνουν μαλλιά. Μου αρέσει πως από μένα τη λέξη 'αλλαγή' πάντα τη συνδυάζετε με το μαλλί. Αυτή τη φορά δεν πέσατε έξω, όμως. Αν και μικρή αλλά... αλλαγή. Α, και το έκανα μόνη μου. Τα αρνητικά γράψτε τα μου αύριο, σήμερα μόνο τα καλά θέλω μετά από τόση ταλαιπωρία».

Κανένα αρνητικό, δεν έχουμε να πούμε! Είναι από τα πιο παιχνιδιάρικα trends και μας αρέσει!