10 πολύτιμα beauty tricks που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει

Βιβή Αγγελάκη
10 πολύτιμα beauty tricks που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει

Εύκολες , ανέξοδες και πραγματικά αποτελεσματικές λύσεις της τελευταίας στιγμής

 

Πόσες φορές αλήθεια έχετε ευχηθεί να είχατε βάλει στην τσάντα σας αυτό το σωτήριο προϊόν που θα έλυνε το beauty πρόβλημά σας εκείνη τη στιγμή; Πόσες φορές από αυτές το άγχος, σας καταλαμβάνει και χαλάει η διάθεσή σας; Πολλές είναι σίγουρο!

Εμείς βρήκαμε 10 μικρά αλλά πολύτιμα beauty tricks που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήμα αλλά και θα σας οπλίσουν με ψυχραιμία την ώρα που το beauty πρόβλημα- ατύχημα θα σας «χτυπήσει» την πόρτα! Πάμε να τα δούμε:

1. Ενυδατώστε τα αφυδατωμένα ή σκασμένα χείλη σας με ένα φακελάκι τσαγιού! Το υγρό φακελάκι τσαγιού είναι η τέλεια λύση που θα «ξαναζωντανέψει» τα χείλη σας. Για ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση, ρίξτε στο αγαπημένο σας lipgloss μερικές σταγόνες από έλαιο μέντας.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με ένα βαμβακερό T-shirt! Πολλοί κομμωτές προτρέπουν να αποφεύγετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας κάποια πετσέτα μιας και με αυτό τον τρόπο, οι άκρες των μαλλιών καταστρέφονται. Αντί αυτού, χρησιμοποιήστε ένα T-shirt, το οποίο είναι απορροφητικό και θα προστατέψει καλύτερα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας.

3. Ζωντανέψτε και δώστε όγκο στις βλεφαρίδες σας με μια μπατονέτα, σε συνδυασμό με μια ημιδιαφανή πούδρα. Εφαρμόστε μια στρώση μάσκαρα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της μπατονέτας απλώστε λίγη πούδρα κατά μήκος των βλεφαρίδων σας. Μετά από λίγο, απλώστε και μια δεύτερη στρώση από μάσκαρα. Οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται πιο μεγάλες και με όγκο!

27303B1A00000578-3021025-image-m-13 1427876547638 7b906

4. Ενισχύστε το άρωμά σας με λίγη βαζελίνη. Αν θέλετε το άρωμά σας να έχει διάρκεια όλη την ημέρα, απλά αλείψτε με βαζελίνη στο πίσω μέρος του λαιμού, κροτάφους και τους καρπούς, πριν ψεκάσετε το αγαπημένο σας άρωμα.

5. Διορθώστε τυχόν μικροατέλειες στα μαλλιά σας ή χαρίστε τους φυσικό όγκο με μια οδοντόβουρτσα! Αν θέλετε να πετύχετε αυτό το messy, beachy hairlook της Kate Moss και βρίσκεστε εκτός σπιτιού, απλά χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα στις άκρες των μαλλιών σας.

6. Πιστωτική κάρτα για το τέλειο cat eye look. Κρατήστε την κάρτα σχηματίζοντας στη γωνία που θέλετε με τις πάνω βλεφαρίδες και εφαρμόστε το eyeliner σε όλο το μήκος, ακόμη και στις ρίζες των βλεφαρίδων σας για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

7. Χρησιμοποιήστε λίγη από τη σκιά ματιών σας για να τονώσετε τα χείλη σας. Αν θέλετε να δώσετε μια πιο ματ εμφάνιση στα χείλη σας, ταμποναριστά περάστε κάποια σκιά πάνω τους σε ένα τόνο πιο ανοιχτό από το κραγιόν σας.

b069bc17136aa369122ed850d15af128 6108a

8. Λίγη πούδρα για το κραγιόν που «ξεφεύγει». Αν το κόκκινο ή εν πάση περιπτώσει έντονο κραγιόν σας έχει την τάση να «ξεφεύγει» από τα χείλη σας, δημιουργώντας μουτζούρες, βουτήξτε μια μπατονέτα σε κάποια ημιδιαφανή σκόνη και περάστε τη κατά μήκος της γραμμής των χειλιών σας.

9. Μειώστε τυχόν ερυθρότητα ή ερεθισμό- για αρχή τουλάχιστον- δοκιμάζοντας να τοποθετήσετε λίγο γιαούρτι στο σημείο. Το γαλακτικό οξύ, τα προβιοτικά και οι άλλες ουσίες που περιέχονται μέσα στο γιαούρτι, αποτελούν μια πρώτη, εύκολη και ανέξοδη θεραπεία.

10. Διατηρήστε τα μαλλιά σας καθαρά για περισσότερο διάστημα με μαγειρική σόδα. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα σόδας στο σαμπουάν σας, και θα δείτε τα μαλλιά σας να παραμένουν καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη:

Καστορέλαιο : Το μυστικό για πυκνά φρύδια

Σκιές ματιών: 5 makeup tips για τέλεια και με διάρκεια εφαρμογή