Πλεξούδα καταρράκτης: Το χτένισμα του Σαββατοκύριακου!

Βιβή Αγγελάκη
Πλεξούδα καταρράκτης: Το χτένισμα του Σαββατοκύριακου!

Δες step by step πώς θα πετύχεις την πιο απλή waterfall braid ...

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το Σαββατοκύριακο και οι περισσότερες ανυπομονούμε να χαλαρώσουμε σε κάποια παραλία! Εκτός, όμως από το άκρως καλοκαιρινό και αέρινο outfit μας, το όλο look μας θα πρέπει να συμπληρώνεται και από τις σωστές επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά μας!

Ένα από τα πιο δροσερά και εντυπωσιακά χτενίσματα του καλοκαιριού είναι οι πλεξούδα- καταρράκτης ή αλλιώς waterfall braid που μπορεί να φορεθεί αφενός σε κάθε περίσταση από την παραλία μέχρι και σε πιο επίσημα events, προσδίδοντας ένα chic αέρα στην όλη εμφάνιση, αφετέρου σε όλα περίπου τα μήκη μαλλιών από πολύ κοντά καρέ έως και πιο μακριά.

b23ce1bf18ce899de93255435cd65dc8 88774

Κι αν νομίζεις πως ένα τέτοιο hairstyle απαιτεί ώρες ατελείωτες στον καθρέφτη, κάνεις λάθος! Η Ερμιόνη το δοκίμασε και σου δείχνει πώς να το πετύχεις σε λίγα μόλις μόλις βήματα!

1rtsetryertyertu 5010b

Αρχικά, χτένισε τα μαλλιά σου και αν θέλεις με το σίδερο δημιούργησε ελαφριές μπούκλες στο τελείωμα. Ξεκίνησε τώρα να δημιουργείς την πλεξούδα καταρράκτη παίρνοντας μια τούφα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και μια άλλη 2 εκατοστά πιο κάτω- αφήνεις δηλαδή ένα μικρό κενό ανάμεσά τους. Διασταύρωσε αρχικά τις 2 τούφες και πρόσθεσε μια νέα τούφα από το πάνω μέρος του κεφαλιού, αφήνοντας την πρώτη να πέσει κάτω.

2yuityuiugoio 03f09

Στην ουσία είναι σαν να κάνεις τη γαλλική απλά αφήνεις κάθε φορά ένα τουφάκι και το αντικαθιστάς με ένα καινούργιο . Συνέχισε τη διαδικασία μέχρι τη μέση περίπου του κεφαλιού σου και στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι. Επανάλαβε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

3jjrtyjrtyjtyj 45d1a

Στο τέλος ένωσε τις δύο πλεξούδες με ένα μικρό διάφανο λαστιχάκι και ψέκασε με λακ σε κάθε τούφα για πιο ευδιάκριτο και σταθερό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις τώρα να δώσεις έναν πιο ρομαντικό και girly αέρα στο χτένισμά σου- όπως εδώ η Ερμιόνη που αγαπά όσο τίποτε άλλο τα λουλούδια- τότε δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα headband με λουλούδια. Σου δείχνουμε, λοιπόν, δύο τρόπους που μπορείς να το φορέσεις!

3asfasdgfsdfg c86bd

Φυσικά, ευχαριστούμε την Έλσα και τη Βίκυ για τα super χτενίσματα που κάναμε στο κομμωτήριό τους, Witchcraft αλλά και τη φωτογράφο μας Μαριάμ Ντανά.

Μοre Info:

Witchcraft

Καλαμών 6, Περιστέρι.

f.b. επικοινωνία: Witchcraft