2 πλεξούδες- 3 διαφορετικά χτενίσματα που θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» το ΠΣΚ!

Βιβή Αγγελάκη
2 πλεξούδες- 3 διαφορετικά χτενίσματα που θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» το ΠΣΚ!

Δοκίμασέ το!

Αν η Άνοιξη ήταν γυναίκα τότε θα είχε μακριές, ανάλαφρες πλεξούδες στα μαλλιά, θα φορούσε αέρινα, boho φορέματα και θα μάζευε λουλούδια σε κάποιο καταπράσινο λιβάδι, μακριά από την πόλη! Και επειδή στην εικόνα και μόνο των απέραντων ανθισμένων λιβαδιών καμιά μας δεν μένει ασυγκίνητη , αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουμε «Άνοιξη» (το παίρνουμε απόφαση), θα ψάξουμε την Άνοιξη (όσες τυχερές καταφέρουμε να αποδράσουμε) ή έστω θα φέρουμε την Άνοιξη στους γύρω μας με το look μας!

Ξέχνα τα βαρετά ρούχα, τα σκούρα χρώματα από το μακιγιάζ μέχρι και το outfit σου, τις υποχρεώσεις, το ίδιο κάθε μέρα χτένισμα και δοκίμασε κάτι πιο ξεχωριστό, πιο ανοιξιάτικο και λαμπερό! Βρήκαμε, λοιπόν, τρία σε ένα τέλεια και πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτό το Π-Σ-Κόπου και αν βρίσκεσαι στην πόλη ή στην εξοχή!

dimdimsfghdfgh acf09

Στην ουσία πρόκειται για ένα χτένισμα (δύο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες) που μπορείς να δοκιμάσεις κάνοντας 3 διαφορετικές εκδοχές, μιας για κάθε μέρα και ανάλογα με την περίσταση. Για παράδειγμα αν έχεις γάμο το Σάββατο το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις το σινιόν, αν έχεις να βγεις βόλτα μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ponytail!


Η δική μας Δήμητρα, λοιπόν, μας «δάνεισε» τα υπερτέλεια καστανόξανθα μαλλιά της και μαζί με τη βοήθεια των φανταστικών κοριτσιών από το κομμωτήριο Hair Tonic, στην Γλυφάδα, σου δείχνουμε βήμα-βήμα πώς θα το πετύχεις και μόνη σου!


Δες όλα τα βήματα στη gallery!

Hair Tonic Λαοδικης 40, Γλυφάδα

Φωτός: Λευτέρης Παρτσάλης