Πιο στητό και σέξι μπούστο με απλά βήματα

Πιο στητό και σέξι μπούστο με απλά βήματα

Για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας

Υπάρχουν τρόποι να κάνουμε το μπούστο μας να δείχνει πιο πλούσιο, στητό και λείο χωρίς απαραίτητα να επισκεφθούμε τον πλαστικό χειρουργό. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά για σημαντικούς παράγοντες που σαφώς επηρεάζουν την εικόνα του τόσο σε εμάς τις ίδιες όσο και για τους άλλους.

Μία γυναίκα πρέπει να φροντίζει το στήθος της από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι μεγαλώνει, με κρέμες και συνεχή ενυδάτωση προκειμένου να αποφύγει τις ραγάδες και την χαλάρωση που συχνά ακολουθούν την απότομη μεταβολή βάρους. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές κρέμες που υπόσχονται να ανορθώσουν και να ενισχύσουν το στήθος, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές στη χρήση τους, γιατί κάποιες περιέχουν συνθετικές ορμόνες που μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό. Το βασικό είναι η περιοχή να είναι σωστά ενυδατωμένη.

Τα έλαια από σιτάρι και άνηθο βοηθούν στην φυσική ενίσχυση του στήθους και πωλούνται σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, όμως, πρέπει να τα χρησιμοποιείς με μέτρο, καθώς επιδρούν όπως τα οιστρογόνα. Ταυτόχρονα όμως είναι πλούσια σε βιταμίνη E και θα κάνουν δέρμα πιο σφιχτό και απαλό από ποτέ. Η επάλειψη συνίσταται από 1 έως 3 φορές την ημέρα.
Οι ραγάδες δεν φεύγουν ποτέ εντελώς όπως υπόσχονται πολλές κρέμες και γιατροί. Μόνο με πλαστική ή λέιζερ και αυτό θα καταφέρει απλά να τις απαλύνει σημαντικά. Τη βελτίωση της εικόνας τους μπορείτε να επιτύχετε με ειδικές κρέμες για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, με τις οποίες θα πρέπει να να ενυδατώνετε το στήθος σας με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να διατηρείτε την επιδερμίδα του ελαστική. Συστατικά όπως το τριαντάφυλλο ή αλόη βέρα που έχουν αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Όταν έχουμε πλούσιο μπούστο, καλό είναι να φοράμε πάντα -ακόμα και μέσα στο σπίτι- ένα καλό σουτιέν στο σωστό νούμερο που να το στηρίζει χωρίς να το πιέζει. Μάλιστα αν είμαστε έγκυος ή θηλάζουμε, καλό είναι να φοράμε ειδικά σουτιέν χωρίς μπανέλες ακόμη και στον ύπνο. Για να το διατηρήσετε σφιχτό και σφριγηλό δοκιμάστε να ρίχνετε με δύναμη χλιαρό προς κρύο νερό με το τηλέφωνο του ντους. Έτσι θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και το δέρμα θα διατηρηθεί νεανικό για πολύ περισσότερο. Μετά το ντους καλο είναι να κάνετε ειδικές ασκήσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Κάντε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα!

Tips για να δίνετε τα πιο δροσερά φιλιά!

Το σωστό σουτιέν!