Τον ξέρω χρόνια αλλά τώρα τον βλέπω ερωτικά. Δεν ξέρω όμως πώς να το δείξω.

Τον ξέρω χρόνια αλλά τώρα τον βλέπω ερωτικά. Δεν ξέρω όμως πώς να το δείξω.

Γεια σας και από μένα,

Διάβαζα πολλές ιστορίες εδώ και σκέφτηκα και εγώ να στείλω την δικιά μου. Γνωρίζω ένα παιδί εδώ και πάρα πολύ καιρό και ως πριν 2 χρόνια τον έβλεπα μόνο φίλο και τίποτα άλλο. Μετά άρχισα να συνηδειτοποιώ ότι μου άρεσε.
Προσπάθησα να τον πλησιάσω μα δεν μπόρεσα φοβάμαι ότι η απάντηση μπορεί να είναι αρνητική, και στο κάτω κάτω είναι τα αγόρια που κάνουν το πρώτο βήμα. Δεν ξέρω πραγματικά αν με γουστάρει. Πάντως δεν μου πολύ μιλά ίσως επειδή είναι οι συγγενείς του δίπλα και δεν μπορεί να εκφραστεί.παρατήρησα ότι έχουμε πολλά κοινά.
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ γιατί ποτέ δεν παραδέχτηκα σε κάποιον ότι μου αρέσει.Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Ειλικρινά διαβάζω το γράμμα σου και νιώθω ότι δεν καταλαβαίνω κάτι. Και δεν ξέρω αν φταίει όπως μου τα είπες τα πράγματα ή το hangover από χθες το βράδυ.
Για αυτό θα σου πω γνώμη μου, αλλά πρώτα θα με αφήσεις να εκφράσω την απορία μου.

Τι σημαίνει "δεν μου μιλάς ίσως επειδή είναι οι συγγενείς του δίπλα και δεν μπορεί να εκφραστεί»; Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι πάντα ένας συγγενής του κάθεται στο διπλανό τραπέζι στο καφέ για παράδειγμα και ακούει ό,τι λέει; Ή του έχουν βάλει κοριό; Ή μήπως ανήκει στη Μαφία και βγαίνει πάντα έξω με συνοδεία (δεν ξέρω αν έχεις δει τον "Νονό" και τη σκηνή της γνωριμίας του Μάικλ Κορλεόνε με την Απολλωνία)!
Ελπίζω να κατάλαβες γιατί δεν... καταλαβαίνω. Και τώρα προχωράμε.

Ναι, καλό μου, έχεις δίκιο. Τα αγόρια κάνουν το πρώτο βήμα ΑΝ ζούσαμε στο 1923!!! Δηλαδή οι γυναίκες τον τελευταίο αιώνα έχουν δώσει μάχες και μάχες, έχουν κάψει σουτιέν και σουτιέν στις πλατείες για την ισότητα, για να έρθεις εσύ με το πιο παλιό κλισέ και να πεις "οι άντρες κάνουν το πρώτο βήμα"; Όχι καλό μου, δεν πάει έτσι.

Κοίτα να δεις τι πιστεύω. Αν του άρεσες θα στο έδειχνε, έστω κι αν δεν μπορούσε να... εκφραστεί. Θα το έβλεπες σε ατάκες, ματιές, κινήσεις. Θα το ένιωθες στον αέρα. Όπως έχουν πει πολύ σωστά και οι παλιοί "το χρήμα, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται". Κάτι σημάδια θα τα είχες.
Άρα αν πιστεύεις ότι υπάρχουν τότε δεν έχεις να χάσεις κάτι να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Και όχι δεν σου λέω να πας με τα μούτρα και να του την πέσεις. Όμορφα, ωραία, χαλαρά και θηλυκά να του δείξεις πως νιώθεις. Με ατάκες εκεί που δεν το περιμένει, με βλεμματάκια, με χαμογελάκι.

Και πίστεψέ με καιρός είναι να αρχίζεις να δείχνεις πως νιώθεις για κάποιον. Θα νιώσεις καλύτερα και σίγουρα θα σου χρειαστεί στο μέλλον.

ΥΓ.: Ανοίξου λίγο και περίμενε αντιδράσεις. Αν υπάρχει κάτι θα το καταλάβεις και βλέπεις την επόμενη κίνησή σου. Αν όχι, δεν θα έχεις χαλάσει και τη φιλία σας. Απλά πράγματα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ