ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΣΥΜΜΑΧΟΣ»
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ
ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΙΔΑ
ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αν περιέγραφα την καθημερινότητά μου σε κάποιον που δεν με γνωρίζει, θα με κοιτούσε γεμάτος απορία ή θαυμασμό και θα σκεφτόταν πως μάλλον, διαθέτω κρυφές υπερδυνάμεις. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μέρες που μοιάζουν με έναν ατελείωτο «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού, αφού όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, έτσι και εγώ πρέπει με κάποιον τρόπο να βρίσκω την ανεξάντλητη ενέργεια που απαιτούν οι συγκεκριμένοι ρόλοι.

Και παρότι έχω καταφέρει να βρω μία ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή μου ζωή, θα ήταν ψέμα να μην παραδεχθώ πως υπάρχουν φορές που νιώθω πως βρίσκομαι ένα βήμα πριν το burnout. Το απαιτητικό οκτάωρο που περιλαμβάνει απανωτά meetings, οι διαδρομές από και προς το σχολείο των μικρών μου, οι δουλειές του σπιτιού που δεν τελειώνουν ποτέ και ο ελεύθερος χρόνος που είναι δυσεύρετος, με κάνουν να ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ωστόσο, ακόμη και ένας χορταστικός ύπνος, δεν είναι αρκετός για να «γεμίσω» τις μπαταρίες μου και να ξεκουράσω το σώμα μου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν μερικούς μήνες, αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου έναν νοοτροπικό «σύμμαχο», ο οποίος αποτελεί μία φυσική ολιστική εναλλακτική για το μυαλό και το σώμα, δηλαδή την καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου, η οποία μου δίνει την ενέργεια, την τόνωση και την εγρήγορση που απαιτεί η δραστήρια καθημερινότητά μου.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ
NEU SIDE OF LIFE ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με παρακίνησε να αναζητήσω μία άμεση και αποτελεσματική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, ήταν το γεγονός πως τα απογεύματα ή τα βράδια που βρισκόμουν με τα παιδιά στο σπίτι, δεν μπορούσα να απολαύσω την παρέα τους, όσο θα ήθελα. Κάπως έτσι, πήρα την απόφαση να εμπλουτίσω τη διατροφή μου με ένα ενεργειακό, νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής που είναι vegan και ιδανικό για εργαζόμενες μαμάδες (και όχι μόνο), οι οποίες θέλουν να τονώσουν το μυαλό και το σώμα, αυξάνοντας την πνευματική και τη σωματική τους απόδοση, ώστε να παραμένουν ακούραστες και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής, λοιπόν, ήταν το NEUBRIA ENERGY*, το οποίο αποτελεί μία φυσική ολιστική εναλλακτική για τον οργανισμό και περιλαμβάνει φυσικά μείγματα βοτάνων και βιταμινών που δίνουν άμεσα αποτελέσματα στις καθημερινές μου ανάγκες, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά το μυαλό και το σώμα μου. Εντάσσοντάς το στην καθημερινότητά μου, όχι μόνο άρχισα να είμαι πιο παραγωγική και αποδοτική κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, αλλά πλέον, έχω καθημερινά την αστείρευτη ενέργεια που χρειάζομαι, ώστε να απολαμβάνω κοινό ποιοτικό χρόνο με τα μικρά μου.

ΕΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ
ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Παρότι υπάρχουν μέρες που η καθημερινότητα ανεβάζει «ταχύτητα», αυτή η συνθήκη δεν με καταβάλλει, ούτε να με αγχώνει. Διότι ξέρω πως ό,τι χρειάζομαι για να παραμένω στις… επάλξεις της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής, το έχω βρει στο μείγμα βοτάνων «Chargeup» του NEUBRIA ENERGY, το οποίο χάρη σε μία μοναδική συνέργεια βιταμινών και βοτάνων που περιλαμβάνει, υποστηρίζει πολύπλευρα και αποτελεσματικά το μυαλό και το σώμα μου. Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής μπορεί και διεγείρει τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθώντας τον να αποδίδει καλύτερα, καθώς περιλαμβάνει αποτελεσματικά νοοτροπικά συστατικά, όπως τέσσερα είδη τζίνσενγκ, L-θεανίνη και γκουαράνα. Έχει σημασία να γνωρίζεις πως το γκουαρανά αποτελεί φυσική πηγή καφεΐνης, που διατηρεί τη σωματική και ψυχική ζωτικότητα, ρυθμίζοντας το νευρικό σύστημα, ενώ η L-θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που μειώνει τις παρενέργειες της καφεΐνης, χαρίζοντας εγρήγορση στον εγκέφαλο.

Όσο για τα είδη τζίνσενγκ, το κορεατικό τζίνσενγκ αντιμετωπίζει την κόπωση, υποστηρίζει τη γνωσιακή απόδοση και τη μνήμη, συμβάλλοντας στη διατήρηση των νοητικών ικανοτήτων μετά από κούραση, ενώ το αμερικανικό τζίνσενγκ ενισχύει τη βελτίωση της μνήμης, στους χρόνους αντίδρασης και την ηρεμία. Επιπλέον, το σιβηριανό τζίνσενγκ είναι ένα προσαρμογόνο βότανο, το οποίο αυξάνει την ικανότητα προσαρμογής σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως το σωματικό ή συναισθηματικό στρες, ενώ το περουβιανό τζίνσενγκ έχει ευνοϊκές δράσεις στην τόνωση της ενέργειας του οργανισμού και στην υγεία του εγκεφάλου. Με λίγα λόγια, είναι ο «σύμμαχος» που μου προσφέρει καθημερινά μεγαλύτερη αντοχή, αστείρευτη ενέργεια και πνευματική εγρήγορση, δηλαδή τα εφόδια που χρειάζεται μία δραστήρια, εργαζόμενη μητέρα, όπως εγώ.

Κλείνοντας, αν υπάρχει κάτι που θέλω να κρατήσεις από τη δική μου ιστορία, είναι πως δεν χρειάζεται να αφήνεις την κούραση να μπαίνει εμπόδιο στον τρόπο ζωής που επιθυμείς να ζήσεις. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στην επαγγελματική ή την οικογενειακή ευτυχία, επειδή νομίζεις πως τα αποθέματα ενέργειάς σου, δεν σου επιτρέπουν να αφοσιωθείς και στα δύο με την ίδια προσήλωση. Μπορείς να είσαι μία εξαιρετική επαγγελματίας και μία υπέροχη μητέρα, μπορείς να είσαι συνεπής στους ρόλους που έχεις αναλάβει με επιτυχία και λιγότερη κούραση, αρκεί να σε φροντίζεις περισσότερο και να ανακαλύψεις τους διατροφικούς «συμμάχους», που θα «ξεκλειδώσουν» τον εγκέφαλό σου και θα σου προσφέρουν άμεσα την ενέργεια που χρειάζεται μία σούπερ ηρωίδα της καθημερινότητας, όπως εσύ!

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα και για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.