ΠΩΣ ΕΙΠΑ «ΑΝΤΙΟ»
ΣΤΑ MOOD SWINGS
ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Αν ανήκεις και εσύ στους ανθρώπους που ξυπνούν το πρωί χαμογελαστοί και μία κουβέντα, ένα απρόοπτο email ή μία σκέψη, αρκεί για να τους αγχώσει ή να «ρίξει» τη διάθεση και την ψυχολογία τους, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Στη δική μου περίπτωση, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα mood swings ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Ειδικότερα έπειτα από δύο χρόνια γεμάτα αβεβαιότητα και μία στρεσογόνα καθημερινότητα με αρκετά παράξενα δεδομένα, όλα άρχισαν να μου φαίνονται «βουνό».

Μπορεί, λοιπόν, να μην γνωρίζω πώς και γιατί η διάθεσή μου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα σε καθημερινό επίπεδο, ωστόσο, αυτό που ξέρω πλέον, είναι ότι υπάρχει λύση -και μάλιστα, φυσική και άμεση- για την αντιμετώπιση των μεταβολών στη διάθεση μου. Και όπως ανακάλυψα, το «μυστικό» βρίσκεται στην υιοθέτηση μιας ολιστικής προσέγγισης για υγιές μυαλό και σώμα και δη, στον ιδανικό συνδυασμό βοτάνων και βιταμινών.

Αυτό ακριβώς το «μυστικό» θέλω να μοιραστώ μαζί σου σήμερα. Διότι αν βοήθησε εμένα να αντιμετωπίσω τα mood swings μου, τότε μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο και για εσένα, που αυτόν τον καιρό θέλεις να βρεις ξανά τη διάθεση και τη συναισθηματική και σωματική σου ισορροπία. Ιδού, λοιπόν, τα βότανα, οι βιταμίνες και τα tipsπου αξίζει να γνωρίζεις.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ»
ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Απλή αλλά σημαντική συμβουλή που με βοήθησε να αντιμετωπίσω τα απρόβλεπτα mood swings μου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τη φροντίδα της ψυχολογίας σου πιο ολιστικά, δηλαδή να θυμάσαι πως το μυαλό και το σώμα σου συνδέονται και να μην ξεχνάς, για παράδειγμα, πως ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου, αλλά και πως όταν η διάθεσή σου είναι πεσμένη, αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις και στο σώμα σου. Μην εστιάσεις, λοιπόν, μόνο σε έναν τομέα, αλλά επένδυσε ταυτόχρονα και ολιστικά στην ευεξία σου, λέγοντας «ναι» σε μία ισορροπημένη διατροφή που είναι πλούσια σε βιταμίνες και πολύτιμα μέταλλα και στοιχεία που χρειάζεται τόσο το σώμα σου συνολικά, όσο και ο εγκέφαλός σου.

Στη δική μου περίπτωση, το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να βελτιώσω τη διάθεσή μου, ήρθε μέσα από τη διατροφή μου και συγκεκριμένα, μέσα από μία φόρμουλα βιταμινών που είναι ενισχυμένη με φυσικά βότανα και δρα ολιστικά, για υγιές μυαλό και σώμα.

Ο λόγος για το NEUBRIA MOOD*, που είναι must για εμένα πλέον. Πρόκειται για ένα 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της καλής διάθεσης και αποτελεί μία φυσική, ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με συνέργεια βιταμινών και ενός δραστικού μείγματος βοτάνων!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ
ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

Ασβαγκάντα, κουρκουμάς, ροντιόλα, σαφράν. Είτε έχεις ακούσει ή δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα βότανα, είτε όχι, αυτό που πιθανότατα δεν γνωρίζεις είναι ότι όταν συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και με τις απαραίτητες για τον οργανισμό σου βιταμίνες, μπορούν να σου προσφέρουν το απαραίτητο εκείνο μείγμα για τη συναισθηματική και σωματική σου ισορροπία. Βλέπεις, ψάχνοντας τρόπους να βελτιώσω τη διάθεσή μου και να περιορίσω τα mood swings και βρίσκοντας την ολιστική λύση, που «ακούει» στο όνομα NEUBRIA MOOD, ανακάλυψα πως καθένα από τα εξειδικευμένα βότανα που περιέχει αυτό το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, έχει πολλές και ωφέλιμες ιδιότητες, που λειτουργούν θετικά τόσο για την ψυχολογία, όσο και την ευεξία μου.

Να αναφέρω απλώς ότι η ασβαγκάντα συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου και την πνευματική απόδοση, ενώ βοηθά στην ψυχική και σωματική εγρήγορση σε περιόδους κόπωσης, πως η ροντιόλα συμβάλλει στην εξισορρόπηση του συναισθηματικού στρες, ότι ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδη δράση και υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και πως το σαφράν συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στη συναισθηματική ισορροπία, τη χαλάρωση και τη διατήρηση της θετικής διάθεσης! Όλα αυτά σε συνδυασμό δημιουργούν το φυσικό shine bright μείγμα και μαζί με απαραίτητες για τον οργανισμό βιταμίνες περιέχονται στο νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που έχει αναδειχθεί σε «σύμμαχό» μου και κάνει τη διαφορά στη διάθεση και την ψυχολογία μου. Και η λέξη «νοοτροπικό» είναι ίσως το κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΚΩΝ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΙ «ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το τι είναι τα νοοτροπικά και πώς με βοήθησαν. «Νοοτροπικό» συμπλήρωμα διατροφής, λοιπόν, ονομάζεται το διατροφικό σκεύασμα που περιέχει ουσίες που εμπλέκονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου, που έχει δηλαδή το κατάλληλο μείγμα βοτάνων και βιταμινών, που λειτουργούν ολιστικά στον οργανισμό και δίνουν άμεσα αποτελέσματα, βελτιώνοντας τη νοητική και την πνευματική απόδοση και συνεπώς, τη διάθεση. Αυτό κάνει και το NEUBRIA MOOD, χάρη στις 22 βιταμίνες, τα μέταλλα και τα βότανα -όπως κουρκουμά, ροντιόλα και σαφράν- που περιέχει.

Δύο κάψουλες καθημερινά με το φαγητό αρκούν για να δεις άμεσα αποτελέσματα, δηλαδή καλύτερη διάθεση και συναισθηματική και σωματική ισορροπία. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως ο εγκέφαλός σου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις και για να τον «ξεκλειδώσεις», να τον ενεργοποιήσεις και να πετύχεις την πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού σου, είναι σημαντικό να δώσεις στο μυαλό σου την προσοχή που δίνεις στο σώμα σου.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΡΟΣ
ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ,
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ

Τελευταία συμβουλή, που μπορεί να επιδράσει θετικά στην καταπολέμηση των mood swings σου, στο πλαίσιο μιας πιο ολιστικής προσέγγισης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ακόμη και όταν το πρόγραμμά σου είναι «ασφυκτικό», προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για να ασκείσαι ή απλώς να κινείσαι περισσότερο. Με λίγα λόγια, άφησε το αυτοκίνητο και άρχισε να πηγαίνεις στο γραφείο και το σούπερ μάρκετ με τα πόδια. Διότι η άσκηση συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να χειρίζεται το στρες. Ξέρω πως το τελευταίο πράγμα που θέλεις όταν έχεις πεσμένη διάθεση ή πολύ άγχος, είναι το να γυμναστείς. Ωστόσο, πέρα από το ότι η άσκηση συμβάλλει στην παραγωγή ενδορφινών -που θεωρούνται οι ορμόνες της χαράς- την ίδια ώρα, μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειρίζεται καλύτερα και τα συναισθήματά σου.

Αυτά είναι τα βήματα που με βοήθησαν να «ξεκλειδώσω» τον εγκέφαλο και τη θετική μου διάθεση, να κάνω το shine bright βασικό μότο της καθημερινότητάς μου και να είμαι σε θέση να φοράω κάθε πρωί το καλύτερο χαμόγελό μου, πριν ακόμη φορέσω το αγαπημένο μου φόρεμα. Να θυμάσαι, λοιπόν, ότι η καλή διάθεση από το πρωί φαίνεται και πως υπάρχουν λύσεις για να πεις επιτέλους «αντίο» στα mood swings και να βρεις την απαραίτητη ισορροπία στη ζωή και την ψυχολογία σου. Το «κλειδί» είναι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ολιστικά, δηλαδή στρέφοντας την προσοχή σου τόσο στο μυαλό, όσο και στο σώμα σου!

*Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα και για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.