Όταν ο κόσμος της ομορφιάς συναντά τον πλούτο της φύσης και τα πιο αγνά συστατικά, το αποτέλεσμα είναι μία σειρά φροντίδας που παντρεύει την περιποίηση με την επιστήμη και τα αποτελέσματα
Άθως: Ένα προστατευόμενο οικοσύστημα, αγνό εδώ και χιλιάδες χρόνια
Κάθε εκχύλισμα από το Όρος Άθως: Ένας μοναδικός θησαυρός
Ένα αποκλειστικό νερό με 5 αθωνικά φυτά και βότανα
Από το Άθως στους Athonites

Achillea millefolium

Η Αχίλλεια, γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από την Αρχαιότητα, έχει στυπτική και αντιμικροβιακή δράση, καταπραΰνει και διεγείρει την μικροκυκλοφορία.

Plantago major

Το Πεντάνευρο, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζει από το αίσθημα του κνησμού, καταπραΰνει και ηρεμεί. Ενισχύει τη διαδικασία επούλωσης.

Calendula officinalis

Καλέντουλα: Πλούσια σε φαρμακευτικά ενεργά συστατικά με ισχυρή καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση στο ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Rosmarinus officinalis

Το δενδρολίβανο είναι γνωστό αντιοξειδωτικό, τονωτικό και στυπτικό. Tονώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Olea europae

Έξτρα παρθένο λάδι αγριελιάς: Από την ποικιλία υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων Olea Sylvestris είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες που αντιστέκονται στις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Vitis vinifera leaf

Τα φύλλα αμπέλου, συλλέγονται από βιολογικά πιστοποιημένους αμπελώνες και περιέχουν μια ποικιλία βιοδραστικών συστατικών: Βιταμίνη Ε, τανίνες, πολυφαινόλες και καροτενοειδή, όλα γνωστά για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική τους δράση.

Sideritis perfoliata

Το τσάι του βουνού (Σιδερίτης), έχει ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα σε συνδυασμό με αντισηπτική δράση και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την αντιμικροβιακή και θεραπευτική ιδιότητα.
Τα φυτά του Όρους Άθω που συνθέτουν έναν βοτανικό παράδεισο με αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες
Διαβάστε το άρθρο
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόν
Προϊόντα με τη δύναμη της φύσης και τον πλούτο της γνώσης στην υπηρεσία του skincare
Διαβάστε το άρθρο
Προϊόν