Αποτελεσματική δράση κατά
 της κυτταρίτιδας από την 7η ημέρα!

Καλημέρααα!!! Είναι η περίοδος αυτή, οπού μετά τις κραιπάλες του Πάσχα έχουμε αρχίσει και νιώθουμε τύψεις για αυτά που φάγαμε και να προβληματιζόμαστε για το καλοκαίρι που έρχεται. Μπικίνι, ολόσωμο, tankini, Brazilian οι επιλογές πάρα πολλές και ο βομβαρδισμός στα social με αψεγάδιαστα μαυρισμένα κορμιά να τα φοράνε, μεγάλος. Σε εμάς τις μεσογειακές γυναίκες η ανησυχία μας όσον αφορά την απόκτηση του τέλειου σώματος, δεν είναι τα λίγα παραπανίσια κιλά που μπορεί να έχουμε (και δείχνουν και υγεία εδώ που τα λέμε), αλλά η κυτταρίτιδα. Πριν αγχωθείς λοιπόν και αρχίσεις να πίνεις 10 μπουκάλια νερό την ημέρα και τρέχεις στο πάρκο σαν να μην υπάρχει αύριο, η αγαπημένη εταιρεία όλων των γυναικών, Elancyl έρχεται να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα...

Με τον νέο oρό Elancyl Slim Design κατά τις κυτταρίτιδας, ετοιμάσου να έχεις, ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, αλλά και αρκετά πιο λείο δέρμα από την 7η ημέρα.

20160511 142904 d56e9

Λίγα λόγια για το Elancyl Slim Design

Περιέχει Σαλάσια (Γνωστή στην Ιατρική της Αγιουβέρδα). Ένα νέο συστατικό που δρα απευθείας κατά της σκλήρυνσης του ινώδους ιστού που περιβάλλει τα λιποκύτταρα, ενός από τους βασικούς υπεύθυνους στη δημιουργία της όψης φλοιού πορτοκαλιού για σφριγηλό, λείο & αναδιαμορφωμένο δέρμα.

• Η Elancyl καινοτομεί με το [Σύμπλεγμα Καφεΐνης] 3D. Είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός εξαιρετικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, από Κισσό και Καφεΐνη. Η Καφεΐνη βοηθά στην διάσπαση των λιπών, ενώ ο Κισσός, προσφέρει σύσφιγξη και βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων.

• Χάρη στη χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή του, μία μόνο εφαρμογή το πρωί 
αρκεί για 24ωρη αποτελεσματικότητα.

• Πραγματικό γαληνικό επίτευγμα,
 συγχρονίζεται με τους βιορυθμούς του αδυνατίσματος στο σώμα:
Σε πρώτο χρόνο, απελευθερώνονται τα συστατικά αποδέσμευσης
για να ευνοήσουν τη λιπόλυση.
 Σε δεύτερο χρόνο, απελευθερώνονται τα συστατικά κατά της αποθήκευσης
για να εμποδίσουν τη λιπογένεση.

20160505 132203 c3d0a

Μαζί με το Elancyl Slim Design, μια ισορροπημένη διατροφή χαμηλή σε λιπαρά, πολύ νεράκι και λίγο περπάτημα, θα εκπλαγείς!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ