O πυρετός του καλοκαιριού

O πυρετός του καλοκαιριού

Οι άντρες το καλοκαίρι έχουμε φουσκοδεντριές και να το γιατί.

Όταν έρχεται η άνοιξη και η φύση ανθίζει εμάς τους άνδρες μας πιάνει μια αναστάτωση που μεταφράζεται σε ανησυχία ανάμεσα στα πόδια μας. Τότε είναι που ξυπνά μέσα μας το ζώο και μεταμορφωνόμαστε σε κυνηγοί. Τότε είναι που τα μάτια μας δε βλέπουν τίποτε, παρά λειτουργούν ως ανιχνευτές του επόμενου θηράματος και αυτοί είναι οι πέντε βασικοί λόγοι που μας ξεσηκώνουν.

  • Είμαστε ζώα. Ναι, το παραδεχόμαστε. Είμαστε ζώα με όλη τη σημασία της λέξεως και όταν ανοίγει ο καιρός οι φερομόνες στον αέρα μας ζαλίζουν. Είναι κάτι σαν «γύρη» που μας υπνωτίζει να πηγαίνουμε από γυναίκα σε γυναίκα. Όλα φωνάζουν αναπαραγωγή.
  • Περίοδος επαναφοράς. Φανταστείτε το σαν πρωτοχρονιά στη μέση της χρονιάς. Γίνεται ένα πνευματικό ξεκαθάρισμα και θέλουμε να γνωρίσουμε πολλούς ανθρώπους, να περάσουμε καλά μετά το βαρύ χειμώνα και να ερωτευτούμε.
  • Αλλαγή γκαρνταρόμπας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε και να δούμε περισσότερη σάρκα. Την στιγμή που βλέπουμε την πρώτη γυναίκα με μαγιό στην παραλία ένας διακόπτης ανάβει. Για εμάς περισσότερο δέρμα σε κοινή θέα σημαίνει ταυτόχρονα και περισσότερες ορμόνες.
  • Μεγαλύτερη ημέρα περισσότερη ηλιοφάνεια. Μεγαλύτερη ημέρα και περισσότερη ηλιοφάνεια σημαίνουν ταυτόχρονα περισσότερη ζέστη. Κατά συνέπεια έχουμε και περισσότερη ενέργεια. Άρα περισσότερη ενέργεια να γνωρίσουμε ανθρώπους, αλλά και να κάνουμε σεξ.
  • Δε μαζευόμαστε σπίτι. Το χειμώνα δε βγαίνουμε πολύ έξω και τo cocooning δεν προσφέρεται για νέες γνωριμίες. Τώρα, όμως, όλα αλλάζουν. Ξυπνάμε από τη χειμερία νάρκη, βγαίνουμε συνεχώς και οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες αυξάνονται.

Έχω την αίσθηση πως και για εσάς τις γυναίκες, αν παραμερίσετε την ανασφάλεια της γύμνιας σας στην παραλία, τα ίδια ισχύουν.,