Η Kim Kardashian αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του Kanye West

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του Kanye West

Και τους λόγους που δεν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή

Η αυτοκρατορία των Kardashians δεν είναι πάντα τόσο «ροζ» και χαρούμενη, όσο τη βλέπεις στις φωτογραφίες και τα βίντεο και φυσικά δεν ζει σε κανένα συννεφάκι. Έχει προβλήματα όπως όλες οι φυσιολογικές οικογένειες, από τα οποία αρκετά βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάθε τόσο.

Αυτή τη φορά ας πούμε, η Kim Kardashian αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του Kanye West. H reality star βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue και στη συνέντευξη που παραχώρησε, επιβεβαίωσε πως ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή και δεν θέλει ωστόσο να παίρνει την φαρμακευτική του αγωγή.

«Νομίζω πως είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο τώρα. Ο Kanye έχει αποδεχτεί το πρόβλημά του πια, ωστόσο είναι ακόμη αρνητικός στο να πάρει κάποια φαρμακευτική αγωγή και αυτό γιατί πιστεύει πως αλλάζει αυτό που είναι», ανέφερε η Kim. Αρχικά, ο rapper πίστευε πως τα θέματα του δημιουργούνταν λόγω έλλειψης ύπνου και όχι λόγω της διπολικής διαταραχής του.

Η 38χρονη reality star αναφέρει επίσης, πως πλέον που γνωρίζει κι εκείνος κι έχει αποδεχθεί το πρόβλημά του είναι πιο εύκολο και για εκείνη να τον βοηθάει όποτε χρειάζεται ή όποτε δημιουργηθεί έκτακτη ανάγκη. Ελπίζουμε μέχρι τότε να αρχίσει να παίρνει και την φαρμακευτική του αγωγή.