Η Jennifer Aniston ποζάρει topless και ξεκαθαρίζει αν είναι single ή... #νοτ

Η Jennifer Aniston ποζάρει topless και ξεκαθαρίζει αν είναι single ή... #νοτ

H Jennifer Aniston στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη για την ερωτική της ζωή. 

Η Jennifer Aniston έχει πάρει διαζύγιο εδώ και ένα χρόνο περίπου από τον Justin Theroux. Ίσως και λίγο παραπάνω. Και από τότε και μετά έχουν βγει στη δημοσιότητα διάφορα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή. Ακόμη και ''επανασύνδεση'' με τον Brad Pitt έχει υπάρξει ως υπόνοια.

Η ηθοποιός μιλά στο Harper's Bazaar για την προσωπική της ζωή ποζάροντας topless. Δεν έχει κάποιον σύντροφο, δεν βγαίνει με κανέναν αλλά είναι... ανοιχτή στον έρωτα. Δηλαδή, δεν απορρίπτει κάποια νέα αγάπη στη ζωή της.

Την ρώτησαν επίσης αν φλερτάρει μέσω dating sites και εκείνη γελώντας αποκάλυψε πως δεν έχει τόσο ελεύθερο χρόνο για κάτι τέτοιο. Μία σχέση δεν είναι στις προτεραιότητές της αλλά αν προκύψει κάποιο νέο ειδύλλιο δε θα του «κλείσει» την πόρτα. Γενικώς, είναι της άποψης πως αν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί.



Όσον αφορά την topless φωτογράφιση είπε: ««Δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό εδώ για κανέναν, εκτός και αν κάποιοι θεωρούν τα στήθη προσβλητικά. Μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό. Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω ότι είναι σημαντικό το να τα γιορτάζεις και να νιώθεις άνετα σε αυτά, σε όποια ηλικία και αν είσαι. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους ντροπή ή άβολο συναίσθημα σε αυτό»

Δες τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.