Mπείτε στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή!

Mπείτε στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή!

H παρουσιάστρια μας δείχνει τις ικανότητές της στη διακόσμηση με... στυλ

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής απέκτησαν πρόσφατα το δικό τους διαμέρισμα, με τη διακόσμηση του οποίου ασχολήθηκε αποκλειστικά η ίδια με τη βοήθεια του αγαπημένου της φυσικά! Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλει να κάνει ακόμη με το χώρο, όμως όπως αποκάλυψε στο imatiothiki.com είναι ήδη πολύ περήφανη για το αισθητικό αποτέλεσμα. Η Μαίρη ντύνεται με πολύχρωμα καλοκαιρινά outfits και παρουσιάζει κάθε γωνιά του σπιτιού της με χαμόγελο και στυλ, εξηγώντας παράλληλα πώς επέλεξε τη διακόσμηση.

Δύο νέα παιδιά, επιλέγουν μίνιμαλ και ποπ αισθητική με Andy Warhol πινελιές και αντικείμενα που θυμίζουν αγαπημένους προορισμούς και παιδικές αναμνήσεις. Από το κρεβάτι, μέχρι την κουζίνα και το καθιστικό ώς το μπαλκόνι, όλα δείχνουν όμορφα και πολύ προσεγμένα. Η Μαίρη και ο Μύρωνας λατρεύουν τη διαφορετικότητα, ενώ μάλιστα το τόνισαν αυτό επιλέγοντας καρέκλες διαφορετικού χρώματος και στυλ για την τραπεζαρία. «Δεν μου τελείωσαν τα λεφτά και έβαλα ό, τι να ' ναι, ήταν συνειδητή επιλογή», εξηγεί η παρουσιάστρια, η οποία έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική. Στον ελεύθερο χρόνο της, επιλέγει σχέδια που την εμπνέουν φτιάχνοντας τα δικά της κολάζ σε έναν γεμάτο κατασκευές τοίχο!

Επίσης αναφέρθηκε στα τρία τατουάζ της. Αποφασιστικά, θετικά και κοριτσίστικα όπως εκείνη επιλέγει να αντιμετωπίζει τη ζωή! Πραγματικά υπέροχο το νέο σπίτι παιδιά- καλορίζικο!

Διαβάστε ακόμη:

Μέταλλο και τσιμέντο=φως: Από έναν θεό του catwalk που έγινε σχεδιαστής!

Ο Ryan Gosling εμπνέει την διακόσμηση του χώρου μας