Whaaaat?? Η Emily Ratajkowski κάνει διακοπές στο Μεξικό και κυκλοφορεί στην παραλία γυμνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaaat?? Η Emily Ratajkowski κάνει διακοπές στο Μεξικό και κυκλοφορεί στην παραλία γυμνή

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας

Χάσαμε μία Kim Kardashian, αλλά δεν ανησυχούμε καθόλου γιατί μάλλον έχουμε βρει την αντικαταστάτρια της και μάλιστα είναι και φίλη της. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Kim ήταν πολύ καλή δασκάλα.

Μπορεί η reality star μετά την ληστεία στο Παρίσι να έχει περιορίσει τελείως τις εμφανίσεις της και τις αναρτήσεις της στο Instagram, όμως η Emily Ratajkowski είναι εδώ για μας και για να ειμαστε και ειλικρινείς δεν μας έχει αφήσει καθόλου παραπονεμένους.

Μία βόλτα να κάνεις στο Instagram account της και στην καλύτερη θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Μετά την γυμνή της φωτογραφία πριν από λίγες μέρες, στην οποία όμως έκρυβε τα επίμαχα σημεία η 25χρονη καλλονή χτύπησε ξανά και μάλιστα δεν μας λυπήθηκε καθόλου.

emily ratajkowski topless breasts boobs nipples bikini mexico 06

Η Emily κάνει τις διακοπές της στο Μεξικό και καθώς φαίνεται αισθάνεται πιο άνετα χωρίς το μαγιό της μιας και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κυκλοφορεί τελείως topless και να μην την νοιάζει και καθόλου.

emily ratajkowski topless breasts boobs nipples bikini mexico 02

Και δεν λέμε καλή η άνεση και η απελευθέρωση, όμως μήπως πια αυτή της η κίνηση είναι κάπως υπερβολική; Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις!