Isabelle Adjani: το woman icon που σου αξίζει

Isabelle Adjani: το woman icon που σου αξίζει

Το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris, η Isabelle Adjani έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών, όπου μίλησε για το νέο της ρόλο ως πρέσβειρα της ομορφιάς που ενδυναμώνει, που μιλάει, της ομορφιάς που μιλάει στην εμπιστοσύνη του εαυτού μας.

Πρόκειται ίσως για την πιο πετυχημένη Γαλλίδα ηθοποιό, καθώς είναι η μοναδική με 5 βραβεία César, δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και δύο βραβεία καλύτερης ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών. Μια γυναίκα που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, επιλέγοντας να ενσαρκώσει χαρακτήρες – πρόκληση, φέρνοντας στο κινηματογράφο ιστορίες γυναικών που πάντα έχουν κάτι να πουν. Έχει αρνηθεί ρόλους που δεν την ενέπνεαν και δεν παίζει το παιχνίδι των διάσημων, όπως όλοι:

Ήταν το 1983 όταν η 28χρονη τότε Isabelle Adjani αρνήθηκε να συμμετάσχει στο καθιερωμένο photo call πριν τη συνέντευξη τύπου της ταινίας “L'Été Μeurtrier” και κάπως έτσι οι φωτογράφοι την απέκλεισαν από το κόκκινο χαλί της βραδιάς της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας, μποϋκοτάροντας την παρουσία της.

Ένα ελεύθερο πνεύμα που επιλέγει πάντα να είναι ο εαυτός της και να λέει την αλήθεια της, η Isabelle Adjani είναι η επιτομή της ανεξαρτησίας για την κάθε γυναίκα και μας αφήνει να δούμε τη γυναίκα πίσω από την ηθοποιό.

Για την εκπροσώπηση της L’Oréal Paris και τη συμμετοχή της στο 71ο Φεστιβάλ Καννών, όπου η εταιρεία κλείνει 21 χρόνια παρουσίας διαμορφώνοντας τα απόλυτα beauty looks, η ίδια δήλωσε:

«Ελευθερία στην ομορφιά, αυτό είναι που μου φέρνει στο μυαλό η L’Oréal Paris. Αυτή η παρισινή μάρκα δημιουργεί κάθε είδους ομορφιά για όλους. Με ένα ξεκάθαρο μήνυμα, όλοι το αξίζουν, κάνουν την ενδεχομένως περίπλοκη σχέση μας με τον καθρέφτη, απλή. Ελευθερία στην έκφραση, ελευθερία να εκπροσωπείς το δικό σου όραμα ομορφιάς, χωρίς κανόνες».

Το καλοσώρισμα του Pierre-Emmanuel Angeloglou,Προέδρος L’Oréal Paris Global President:

“Το είδωλο είναι μια λέξη πολυχρησιμοποιημένη, αλλά ποιος άλλος έπαινος αρμόζει στην Isabelle Adjani; Όπως και με το έργο της, έτσι και ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζει την ισότητα επιτελούν το τέλειο ταίριασμα για τη L’Oréal Paris, καθώς προασπίζουμε την ενδυνάμωση των γυναικών. Η Isabelle αντιπροσωπεύει την ελεύθερη γαλλική ομορφιά και το παρισινό στυλ με ουσία και χαρισματική κομψότητα. Είμαι πολύ ευτυχής που καλωσορίζω την Isabelle Adjani, τη διαισθητική ιδιοφυΐα της, το πάθος για το σωστό και τη θρυλική παρουσία της επί της οθόνης, στην οικογένεια της L’Oréal Paris.”

Έτσι, μια τέτοια επιλογή για την παγκόσμια εκπροσώπηση του brand σε συνδυασμό με το “The Worth it Show” το πρώτο live talk show της εταιρείας που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της 71ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Καννών, ξεκινάει έναν δημόσιο διάλογο, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους. Κομβικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζουν οι διάσημες προσωπικότητες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν, μιλώντας για τις προσωπικές τους εμπειρίες.