Τα 4 items που μπορείς να κλέψεις από τη ντουλάπα του συντρόφου σου!

Κάππη Μελίνα
Τα 4 items που μπορείς να κλέψεις από τη ντουλάπα του συντρόφου σου!

Και σίγουρα έχεις δοκιμάσει ένα από τα τέσσερα!

Όλες μας λατρεύουμε να δανειζόμαστε ρούχα από τον καλό μας και να νιώθουμε ότι έχουμε κάτι δικό του! Όμως φέτος τα oversized ρούχα είναι τάση και αυτό μας δίνει την ελευθερία να «κλέβουμε» τα αγαπημένα μας items από την γκαρνταρόμπα του χωρίς ενοχές!

Παρακάτω σας έχουμε τις δικές μας top επιλογές και προτάσεις αλλά και πώς να τις υιοθετήσετε.

1.Το oversized φούτερ του!

Τα γνωστά hoodies είναι η ιδανική επιλογή αν θες να κάτι άνετο και πολύ ζεστό για την καθημερινή σου βόλτα στα μαγαζιά ή τον καφέ με τις φίλες σου. Μπορείς να τα φορέσεις με τζιν παντελόνι, κολάν ή ακόμα και μόνα τους (αν το μήκος τους στο επιτρέπει) σαν φόρεμα.Το συγκεκριμένο look είναι από τα αγαπημένα πολλών It girls και όχι άδικα!

Copenhagen str F17 020

2.Το τζιν jacket του!

Τα jean jackets έχουν επανέλθει δυναμικά αν και για τις περισσότερες από εμάς αποτελούν διαχρονική αξία! Φόρεσε το με skinny παντελόνι για να ισορροπήσεις τον όγκο του πάνω μέρους ή με κοντό τζιν σορτσάκι ή φούστα για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με sneakers, αρβυλάκια ή anke boots!

3.Backpack!

Τι κι αν λένε ότι οι γυναικείες τσάντες χωράνε τα πάντα!Τα αντρικά σακίδια πλάτης είναι η καλύτερη επιλογή αν έχεις κανονίσει μίνι εξόρμηση ενώ επίσης είναι ιδανικά για να μεταφέρεις το laptop σου και τα ρούχα του γυμναστηρίου. Επιπλέον πολλά brands έχουν δημιουργήσει ευρύχωρα, unisex backpacks και έτσι κανείς δε θα καταλάβει ότι δεν είναι το δικό σου.

marvin meyer AOaiK7oHbyk unsplash

4.Το λευκό του πουκάμισο!

Μια all-time classic επιλογή που σίγουρα έχεις δει σε ρομαντικές κομεντί! Συνδύασέ το με το ζεστό, αγαπημένο σου πλεκτό, μαύρο παντελόνι και ένα oversized αντρικού τύπου παλτό σε ίσια γραμμή και είσαι έτοιμη!

yuliya-kosolapova-_KUKzVutxBk-unsplash.jpg

Διάβασε ακόμα:

H Gwen Stefani φόρεσε δημιουργία του Βασίλη Ζούλια στον τελικό του αμερικανικού «The Voice»