Το beauty trend που δημιούργησε η Kardashian μας αρέσει τελικά;

Κάππη Μελίνα
Το beauty trend που δημιούργησε η Kardashian μας αρέσει τελικά;

Μήπως το αποτέλεσμα θυμίζει καλικατούρα και μας μεγαλώνει;

Το φαινόμενο «Kardashians» ήρθε ξαφνικά όταν μια οικογένεια στην Αμερική αποφάσισε να κάνει reality show τη ζωή της. Αυτό για το οποίο οι περισσότεροι θα έτρεμαν μέχρι και στην ιδέα, να έχουν δηλαδή ένα τηλεοπτικό συνεργείο μέσα στο σπίτι τους, εκείνοι το έκαναν οικειοθελώς και μάλιστα κατάφεραν μέσα σε λίγο καιρό να τους παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Κάπως έτσι πούλησαν με τον πιο αληθινό και ωμό τρόπο το μεγαλύτερο ψέμα!

kimkardashian_75561376_153813929186224_3599559792968717748_n.jpg

Πρωταγωνίστρια όλου αυτού, η Kim Kardashian που ξαφνικά απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές και πιστούς followers στα social media. Eισήγαγε ένα νέο πρότυπο ομορφιάς καθιερώνοντας το έντονο μακιγιάζ και τα πολύ στενά, εφαρμοστά και άκρως αποκαλυπτικά ρούχα.

Καθιέρωσε την τάση του contouring που μέχρι τότε δεν υπήρχε καν σαν όρος και ως τεχνική, καθώς εφαρμοζόταν σε πολύ ηπιότερη και φυσική μορφή.Και έτσι ξεκίνησε μια νέα μόδα που τα ήθελε όλα στο πολύ!Πολύ μακιγιάζ, πολλές καμπύλες, πολύ έντονα χείλη και τίποτα φυσικό, ατημέλητο και ανεπιτήδευτο!

Έτσι νεαρά κορίτσια άρχισαν να καλύπτουν με μανία την υπέροχη φρεσκάδα της ηλικίας τους προσπαθώντας να γίνουν κάτι, που είμαι σίγουρη ότι σε μερικά χρόνια από τώρα, όταν θα κοιτούν τις φωτογραφίες τους θα μετανιώνουν πολύ!

kimkardashian_72123281_144121676994971_6536971752144857753_n.jpg

Γιατί όπως λέει και ένας πολύ καλός μου φίλος το πιο sexy στοιχείο σε μια γυναίκα είναι η νεανική της επιδερμίδα και σε αυτό θα συμφωνήσουν σίγουρα όλοι οι άντρες που αντιμετωπίζουν περισσότερο με απορία παρά με θαυμασμό τη νέα τάση!

Και κάπου εδώ αναρωτιέμαι γιατί; Γιατί να υποβάλλουμε τους εαυτούς μας σε μια τέτοια διαδικασία όταν οι μεγαλύτεροι make up artists διεθνώς προάγουν την φυσική ομορφιά που θέλει ελαφρά βαμμένη έως άβαφη επιδερμίδα και μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας χωρίς να τα αλλοιώνει! Ακόμα και οι οίκοι haute couture στα εντυπωσιακά show τους προτιμούν το πιο natural μακιγιάζ (σε γήινους τόνους) ενώ οι εταιρείες καλλυντικών προσπαθούν να βγάλουν καλλυντικά με ολοένα και πιο ελαφριές συνθέσεις για ένα nude αποτέλεσμα.

diormakeup_71188835_919191308475247_7845084361773735416_n.jpg

Μην προσαρμόσεις εσένα στη μόδα (που δεν είναι και τόσο μόδα πια) αλλά τη μόδα σε εσένα! Άφησε το δέρμα σου καθαρό και χρησιμοποίησε μια ελαφριά βάση αν το έχεις ανάγκη χωρίς να δημιουργείς εφέ μάσκας που σε κάθε περίπτωση θα τονίσει ακόμα περισσότερο την όποια ατέλεια.Το σκληρό μακιγιάζ προσθέτει χρόνια και εσύ χάνεις την φυσική λάμψη του προσώπου σου!

Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα έντονα κοψίματα.Μια καλή μάσκαρα, ένα ρούζ και λίγο κραγιόν κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Δοκίμασέ το και τα κολακευτικά σχόλια που θα ακούσεις θα δικαιώσουν την επιλογή σου.Είσαι υπέροχη έτσι κι αλλιώς για αυτό ακριβώς που είσαι, για την γυναίκα που αντικρίζεις όταν ξυπνάς το πρωί και που δεν έχει τίποτα ψεύτικο και περιττό πάνω της!

Διάβασε ακόμα:Αυτό το σοφιστικέ trend θα το βλέπεις παντού το 2020