Τι να προσέξεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου!

Κάππη Μελίνα
Τι να προσέξεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου!

Για να έχει διάρκεια και να διατηρηθούν τα νύχια σου υγιή!


Είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ και απολύτως δικαιολογημένα! Από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται ξεχάσαμε για πάντα τα παλιά παραδοσιακά μανό αφού πλέον δε χρειάζεται να ανησυχούμε για τη διάρκεια και για τυχόν φθορές που συχνά προκαλούνταν ακόμα και τις πρώτες μέρες! Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να προσέξεις ώστε να διατηρηθεί περισσότερο το αποτέλεσμα και να παραμείνουν τα νύχια σου υγιή!



malvestida-magazine-hCoE96vyCGo-unsplash.jpg




1.Πριν την εφαρμογή του ημιμόνιμου μανό βεβαιώσου ότι έχει γίνει σωστή περιποίηση στα πετσάκια. Αν το ημιμόνιμο εφαρμόσει πάνω σε αυτά θα φύγει σύντομα και το αποτέλεσμα δε κρατήσει για πολύ!



2.Να προτιμάς λάμπες Led καθώς είναι πιο εξελιγμένες και λιγότερο επιβαρυντικές για την υγεία του νυχιού.



3.Κατά περιόδους, άφησε τα νύχια σου να «αναπνεύσουν». Το ημιμόνιμο είναι σκληρό υλικό που σταδιακά αφυδατώνει και αδυνατίζει το νύχι! Είναι η ιδανική περίοδος να εφαρμόσεις κάποια θεραπεία ενδυνάμωσης και θρέψης!



kyle-cut-media-fDIn_0t9RrM-unsplash.jpg




4.Απόφυγε να αφαιρείς το προηγούμενο ημιμόνιμο με τροχό καθώς ακόμα και για μια έμπειρη αισθητικό είναι δύσκολο να κάνει την αφαίρεση χωρίς να τραυματίσει το νύχι. Και φυσικά ποτέ μα ποτέ μην το αφαιρείς μόνη σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα το κάνεις σωστά με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ζημιά στα νύχια σου!



kris-atomic-Xa8fX8bQCgs-unsplash.jpg




Τέλος, ένα tip για να έχουν όμορφη καμπυλότητα, όταν περάσεις για δεύτερη φορά το ημιμόνιμο πριν το στεγνώσεις γύρισε την παλάμη σου ανάποδα με την επιφάνεια των νυχιών να κοιτάει προς τα κάτω!Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!



Περιμένω τη γνώμη σου, τις ερωτήσεις σου και ό,τι άλλο θες να μοιραστείς μαζί μου στο προσωπικό μου account sto Instagram



Διάβασε ακόμα: #ButterCreamBlonde είναι το ξανθό που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν