Ο JonOne ντύνει την Elnett με graffiti

Ο JonOne ντύνει την Elnett με graffiti

Κάθε χρόνο ένας καλλιτέχνης θα εμπνέεται από την Elnett και θα φτιάχνει τη δική του συσκευασία Elnett όπως την φαντάζεται για την Εlnett Art Collection.

O JonOne, είναι ένας καλλιτέχνης σταθμός του Street Art. O John Perello, όπως είναι το όνομα του, μεγάλωσε στο Χάρλεμ, όπου τα graffiti και τα tags ήταν μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής αφού τα έβλεπαν παντού.

Αυτήν την τέχνη, την πήγε ένα βήμα πιο πέρα και προσάρμοσε την τέχνη των graffiti των δρόμων της Νέας Υόρκης, επάνω σε καμβάδες με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα extreme πολύχρωμα έργα του θυμίζουν μεγαλουπόλεις με λαμπερά φώτα και πολυσύχναστους δρόμους και η τέχνη του είναι μια αλληγορία της αστικής ζούγκλας μέσα στην οποία ζούμε, αλλά πάντα μέσα από μια αισιόδοξη και χρωματιστή πλευρά της ζωής αυτής.

Αυτή τη φορά καλείται να χρησιμοποιήσει ως καμβά την πιο εμβληματική λακ στον κόσμο την Elnett για μία μοναδική συλλεκτική έκδοση της σειράς Εlnett Art Collection. Μέσα από τις δημιουργίες του που εκφράζουν την κίνηση και την ελευθερία, προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις διαχρονικές αξίες της Elnett. Το μυθικό κράτημα της με το μεταξένιο άγγιγμα, που εξαφανίζεται με το πιο απαλό βούρτσισμα, κλείνεται μέσα στη συλλεκτική έκδοση που φέρει την υπογραφή του και γίνεται αντικείμενο τέχνης, έμπνευσης και δημιουργικότητας, η οποία θα είναι στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο.