Υπερασπίσου τα όνειρά σου μέχρι τέλους!

Κάππη Μελίνα
Υπερασπίσου τα όνειρά σου μέχρι τέλους!

Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις!

Είναι βράδυ Δευτέρας, κάθομαι σπίτι, ακούω το soundtrack της αγαπημένης μου ταινίας «Love me if you dare» και κάπου εκεί σκέφτομαι αυτό που λέω συχνά στους φίλους μου και σε όσους αγαπώ και κυρίως φροντίζω να επαναλαμβάνω συχνά στον εαυτό μου, ότι τα όνειρα μας πρέπει να τα κυνηγάμε και να τα διεκδικούμε διαρκώς γιατί τελικά είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην πραγματική ευτυχία.Όχι στόχους αλλά όνειρα!Μικρά,μεγάλα συχνά ουτοπικά και άπιαστα.Ή μήπως όχι;Μήπως τελικά δεν υπάρχουν όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν;

Μεγαλώνοντας κάνω όλο και περισσότερες αντισυμβατικές επιλογές με μικρό ή μεγάλο κόστος αλλά έτσι θέλω να ζω πλέον χωρίς κουτάκια και περιττά «πρέπει», θέλω κάθε στιγμή να είναι όσο πιο κοντά στο ιδανικό.Τα καταφέρνω; Συχνά όχι αλλά όταν συμβαίνει συνειδητοποιώ πόσο πολύ άξιζε η προσπάθεια!

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο και μέσα σε όλη αυτή την τόσο πρωτόγνωρα δύσκολη κατάσταση άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν σωστή επιλογή μου να αφήσω τα οικονομικά και μια καριέρα πίσω από ένα γραφείο και να ασχοληθώ με τη μόδα.Κι όμως, παραδόξως,κατέληξε ένα πολύ ήρεμο και εποικοδομητικό καλοκαίρι και αυτό το οφείλω στους υπέροχους και ξεχωριστούς ανθρώπους που γνώρισα μεταξύ των οποίων ξεχωρίζω τον πλέον φίλο μου Δημήτρη Ντάσιο στον οποίο,όπως έχω πει και στον ίδιο, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με τον τρόπο του μου είπε ότι πρέπει να συνεχίσω να ονειρεύομαι και να μην συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από αυτό που έχω ανάγκη για να είμαι χαρούμενη.


Αυτό θέλω να κάνεις και εσύ! Εσύ που θες να αφήσεις τη νομική για το θέατρο, που αγαπάς τη ζωγραφική περισσότερο από τα οικονομικά, που θες να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου αλλά φοβάσαι το μετά! Να θυμάσαι ότι είναι αποδεδειγμένο ότι και «μετά» υπάρχει και ότι η ζωή επιβραβεύει τους τολμηρούς και εξάλλου ό,τι δυσκολία και να έρθει είναι καλύτερα να έρθει από όσα επέλεξες παρά από όσα άφησες να σου συμβούν!

Ονειρέψου λοιπόν και μην ακούς κανέναν! Προσπάθησε να ζήσεις μια ζωή που θα σε κάνει να χαμογελάς γλυκά όταν κοιτάζεις πίσω χωρίς φόβους και αμφιβολίες, χωρίς να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων, ζήσε για εσένα και για αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς!

“Dream until your dreams come true”.

Meet me here <3

Διάβασε ακόμα:"10 street style looks που μας εντυπωσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου"