Sales alert! Ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών με έκπτωση!

Κάππη Μελίνα
Sales alert! Ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών με έκπτωση!

Οι επιλογές μου part 1!

Dimitris Dassios

Boho, military jackets, αέρινα καφτάνια, θεατρικά φορέματα, ρούχα δυναμικά, με χαρακτήρα και ταυτότητα. Ευφάνταστα, σχεδιαστικά, πηγή έμπνευσης όπως και ο ίδιος ! Δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα αριστουργηματικά κομμάτια!Τα χαρακτηριστικά του denim jacket που τον έκαναν διάσημο στο εξωτερικό και βρίσκονται στις διασημότερες boutique του κόσμου.Τα καφτάνια του με boho αναφορές που μας ταξιδεύουν κάθε φορά που τα φοράμε και μας κάνουν να φανταζόμαστε ότι τρέχουμε ξιπόλητες σε κάποιο νησί των Κυκλάδων. Τα μοναδικά του φορέματα από βελούδο που με την έντονη θεατρικότητα τους μας καλούν να επιλέξουμε τον δικό μας ρόλο, αυτόν που θα μας κάνει να αναδείξουμε την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού μας!

Στο νέο του eshop θα τα βρείτε σε προσφορά έως και -70% της αρχικής τους τιμής!

unnamed 7


Vassilis Zoulias


Vintage αισθητική με σύγχρονη προσέγγιση, αγάπη στα πληθωρικά floral και την διαχρονική δαντέλα τα ρούχα του μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή πιο αυθεντική, πιο ρομαντική, πιο ανέμελη τότε που τα ρούχα ράβονταν στο χέρι και κάθε ένα τους ήταν ξεχωριστό και μοναδικό. Ο Βασίλης Ζούλιας δημιουργεί ρούχα για το κόκκινο χαλί που όμως μπορούμε να φορέσουμε όλες, λατρεύει τις γυναίκες και ξέρει τον τρόπο να τις κάνει να δείχνουν αλλά και νιώθουν πιο όμορφες, πιο κομψές, γεμάτες αυτοπεποίθηση, ηρωίδες του δικού τους παραμυθιού! Κάθε φορά που φοράμε ένα από τα συγκλονιστικά του φορέματα με την χαρακτηριστική λεπτή μέση είναι σαν ξαφνικά να μπαίνει στη ζωή μας μαγεία και χρυσόσκονη και του οφείλουμε πολλά για αυτό!

Στο ανανεωμένο του eshop βρίσκετε τόσα πολλά που θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε και φυσικά με έκπτωση!

MG 8279

Costarellos

Πολυτελείς δαντέλες, θηλυκές διαφάνειες, ζωηρά χρώματα, κομψές γραμμές συνθέτουν το όνειρο κάθε γυναίκας, αποπνέοντας ρομαντισμό και υψηλή αισθητική. Η Haute couture όπως πρέπει να είναι φίνα, αριστοκρατική, με έμφαση στη λεπτομέρεια! Ο Costarellos στις high end συλλογές του δημιουργεί αιθέριες σιλουέτες για ονειροπόλα κορίτσια και μας επιβεβαιώνει κάθε φορά ότι αν υπήρχαν οι πριγκίπισσες των παραμυθιών θα φορούσαν σίγουρα δημιουργίες του!

Στο eshop του θα βρεις συγκλονιστικές Haute couture δημιουργίες!

unnamed 8

Liana Camba


Η μόνη γυναίκα στη σημερινή μου λίστα, δεν ξεχωρίζει μόνο για αυτό! Εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να καθιερώσει την δική της ταυτότητα . Στις συλλογές τις η ήρεμη δύναμη του λευκού συναντά το αδιαπραγμάτευτα κομψό μαύρο, το ήσυχο γκρι και τα γήινα χρώματα μπλέκονται με floral ντεσέν και οι μίνιμαλ, λιτές γραμμές αποθεώνονται με extravagant στοιχεία δημιουργώντας το απόλυτο city look της σύγχρονης γυναίκας. Η Λιάνα Καμπά γνωρίζει καλά πώς να συνδυάσει με ανατρεπτικό τρόπο διαφορετικές υφές παντρεύοντας το παλιό με το νέο, το σύγχρονο με το διαχρονικό καταφέρνοντας να μας μαγεύει με τα sequin κομμάτια της, τα συγκλονιστικά κιμονό, τα brocade παλτό και τα jersey φορέματα της τα οποία είναι πιο θηλυκά από ποτέ!

Μπες στο eshop της και θα βρεις εκπληκτικά ρούχα για όλη μέρα!

8G2A9208

Στην gallery θα βρεις μερικές ακόμα από τις προτάσεις μου!

Βρες με στο Instagram εδώ!

Διάβασε ακόμα:«Οδηγός Αγοράς: 10 preppy πουκάμισα που θα κάνουν πιο κομψό κάθε σύνολό σου»