Δες εδώ την πρώτη homewear συλλογή του Βασίλη Ζούλια!

Κάππη Μελίνα
Δες εδώ την πρώτη homewear συλλογή του Βασίλη Ζούλια!

Είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψεις!

Ο Βασίλης Ζούλιας εκτός από υπέροχος και αγαπημένος σχεδιαστής είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να εξελίσσεται και να δίνει διαρκώς νέα πνοή στις δημιουργίες του διατηρώντας πάντα την αισθητική που τον καθιέρωσε και που πλέον, μετά από τόσα χρόνια αποτελεί την δική του προσωπική σφραγίδα! Ρούχα με υπογραφή και ταυτότητα που τα ξεχωρίζεις όπου και αν τα δεις! Ραμμένα στο χέρι, εμπνευσμένα σχεδιαστικά, θηλυκά, με απαράμιλλη κομψότητα δεν υπάρχει γυναίκα που να τα έχει δει και να μην έχει φανταστεί τον εαυτό της μέσα σε αυτά.

Τον Δεκέμβριο μας είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει την πρώτη του homewear συλλογή και η αλήθεια είναι ότι από τότε ανυπομονούσα για να την δω. Πριν λίγες μέρες ανέβηκαν στο eshop του τα πρώτα pyjama silky set και οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν! Η νέα του collection αποτελεί ένα αμάλγαμα εξαιρετικά φίνων υφασμάτων και της διαχρονικής κομψότητας που χαρακτηρίζει τον οίκο. Αυτή η collection ήρθε την καταλληλότερη στιγμή αφού πλέον περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι και έχουμε ανάγκη από homewear που μας φτιάχνουν την διάθεση και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες!

Τα floral που τόσο αγαπά πρωταγωνιστούν ξανά, συνδυασμένα μοναδικά με καρό και polka dot λεπτομέρειες ενώ για όσες προτιμάτε την μονοχρωμία υπάρχει το nude silky set που είναι και το δικό μου αγαπημένο!

Δε σας κρύβω ότι μιας και τα lingerie τα τελευταία χρόνια είναι τάση με την πρώτη ευκαιρία θα τα φορέσω και εκτός σπιτιού και φυσικά αδημονώ για τη συνέχεια!

Μπες στην gallery για να δεις πρώτη την νέα homewear συλλογή του Βασίλη Ζούλια!

Διάβασε ακόμα: «Αυτές οι snow boots θα σου κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα»