Τα αθλητικά outfits που δεν θα αποχωριστείς φέτος την άνοιξη και οι τάσεις που ξεχωρίζουν

Τα αθλητικά outfits που δεν θα αποχωριστείς φέτος την άνοιξη και οι τάσεις που ξεχωρίζουν

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ενώ θέλεις να φορέσεις κάτι κομψό, συγχρόνως δεν έχεις διάθεση για στενά και άβολα ρούχα, τα οποία δεν σε αφήνουν να χαρείς τη βόλτα σου στην ανοιξιάτικη λιακάδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ενώ θέλεις να φορέσεις κάτι κομψό, συγχρόνως δεν έχεις διάθεση για στενά και άβολα ρούχα, τα οποία δεν σε αφήνουν να χαρείς τη βόλτα σου στην ανοιξιάτικη λιακάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, άλλωστε, συνήθισες τόσο πολύ τα κολάν, τα φούτερ και τις φόρμες σου, που δυσκολεύεσαι να τα αποχωριστείς. Η καλύτερη λύση, λοιπόν, είναι να στραφείς στο athleisure look, που επί της ουσίας πρόκειται για μία τάση που βασίζεται σε άνετα αθλητικά και ταυτόχρονα κομψά ρούχα.

Το «κλειδί» για ένα ολοκληρωμένο athleisure style είναι τα ρούχα να είναι σωστά συνδυασμένα, έτσι ώστε να μπορείς να τα φοράς με στυλ σε έναν urban περίπατο, σε μία προπόνηση ή σε μία απόδραση στη φύση, καθώς και σε ένα ραντεβού με τις φίλες σου ή ακόμη και στο γραφείο, κατά τη διάρκεια του casual Friday! Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι, βέβαια, πώς και πού θα βρεις τα key-pieces, με τα οποία θα δημιουργήσεις ιδιαίτερους συνδυασμούς για ανοιξιάτικα athleisure look, δεν έχεις παρά να πραγματοποιήσεις μία βόλτα στο Golden Hall, το Εμπορικό Κέντρο που σου προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για αθλητικά outfits -και όχι μόνο.

Ιδού, λοιπόν, οι τάσεις που θα σε κάνουν να λατρέψεις το άνετο αθλητικό ντύσιμο αυτήν τη σεζόν!

Επενδύοντας σε σημαντικές «λεπτομέρειες» που κάνουν τη διαφορά

Ξεκινώντας την περιήγησή σου στο Golden Hall, δεν γίνεται να μην κάνεις την πρώτη σου στάση σε ένα κατάστημα που θεωρείται ο «βασιλιάς» της αθλητικής μόδας. Ο λόγος για το κατάστημα Nike, το οποίο στους δύο υπερσύγχρονους ορόφους που διαθέτει, θα σου χαρίσει αμέτρητες επιλογές και προτάσεις για φέτος την άνοιξη.

Εικόνα2 copy

Nike, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838226

Πρόκειται για ένα brand, που αναμφίβολα δημιουργεί καινοτομίες στον χώρο του αθλητισμού. Η δική μας επιλογή, είναι ένα κόκκινο αθλητικό μπουστάκι για training, με αποσπώμενη ενίσχυση, από την καινούργια ανοιξιάτικη συλλογή της Nike.

Εικόνα3 copy

Nike, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106838226

Για εσένα, βέβαια, που ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής σου, γνωρίζεις ότι ένα είναι το item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά κολάν! Το ιδανικό item των καθημερινών μας εμφανίσεων!

Εικόνα4 copy

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106854518

Αν ψάχνεις να βρεις το πιο stylish και άνετο κολάν της αγοράς, τότε επισκέψου το κατάστημα αθλητικών ειδών και μόδας Freddy για να ανακαλύψεις μέσα από μία τεράστια ποικιλία κολάν, το trend της σεζόν. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα floral, αθλητικό κολάν, από την ανοιξιάτικη συλλογή, που μπορείς να το φοράς από τον πρωινό καφέ σου με τις κολλητές, μέχρι την ανοιξιάτικη απόδραση στο βουνό.

Εικόνα5 copy

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106854518

Μιας και εξοπλιστήκαμε με τα must-have items για το πιο αθλητικό outfit της σεζόν, ώρα για ένα ακόμη αξεσουάρ, που δεν γίνεται να λείπει από την τσάντα της προπόνησής σου και βρίσκεται στο κατάστημα Runner Store.

Εικόνα12

Runner Store, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106811770

Τα αθλητικά παπούτσια «Endorphin Speed 2», από την εταιρεία Saucony -για τρέξιμο επιδόσεων- τράβηξαν αμέσως το βλέμμα μας. Ξεχωρίσαμε τα συγκεκριμένα παπούτσια στο χρώμα cool mint και είμαστε σίγουρες ότι θα «κεντρίσουν» και το δικό σου ενδιαφέρον. Πάντως, αν εκτός από ένα δώρο στον εαυτό σου, θέλεις να παρακινήσεις και τον αγαπημένο σου, να βγάλει στην επιφάνεια την πιο αθλητική του πλευρά αυτήν την άνοιξη, δοκίμασε να του χαρίσεις τα αθλητικά παπούτσια «Endorphin Speed 2» στο Royal Blue χρώμα. Σίγουρα θα εκτιμήσει την επιλογή σου!

Εικόνα13

Runner Store, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106811770

Μπορεί να αισθανόμαστε σχεδόν έτοιμες για τις ανοιξιάτικες περιπλανήσεις μας, ωστόσο, περνώντας από το κατάστημα Adidas, σίγουρα θα θυμηθείς πως σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα ένα κολάν δεν είναι ποτέ αρκετό.

Εικόνα14

Adidas, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2111088101

Αν θέλεις και εσύ αυτήν την άνοιξη, να αδράξεις την ευκαιρία για ατελείωτους περιπάτους και εξορμήσεις, τότε ήρθε η στιγμή να αναδείξεις το πάθος που έχεις μέσα σου για τον αθλητισμό, ανακαλύπτοντας το outfit, που σου ταιριάζει. Εμείς επιλέξαμε ένα κολάν από την κατηγορία running, με πολύχρωμα και ιδιαίτερα εμπριμέ prints, το οποίο είναι άνετο και συν τοις άλλοις, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα και τη fitness πλευρά μας.

Εικόνα15

Adidas, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2111088101

Ώρα για περιπλανήσεις… παντός καιρού

Μήπως αισθάνεσαι ότι οι αποδράσεις από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι όσα ζητάς από τη ζωή σου αυτήν την εποχή; Τότε μην το σκέφτεσαι άλλο! Φτιάξε ένα μικρό backpack με τα απολύτως απαραίτητα, μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου αντιανεμικό και υδατοαπωθητικό μπουφάν «NorthFarer», στο χρώμα της ώχρας, από το Napapijri και… έφυγες!

Εικόνα16

Napapijri, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106822096

Η συγκεκριμένη επιλογή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου στιγμή, αφού προσφέρει όλα όσα ζητάς από μία εμφάνιση, που βασίζεται στα trends της εποχής.

Εικόνα17

Napapijri, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106822096

Δώσε χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση

Για ένα ακόμη πιο girly look, μην διστάσεις να επισκεφθείς τo κατάστημα The North Face, που προσφέρει ασυναγώνιστα και τεχνικά προηγμένα outdoor προϊόντα, τα οποία σίγουρα θα λατρέψεις! Θα ανακαλύψεις μία τεράστια ποικιλία προϊόντων, τόσο για εσένα, όσο και για τον καλό σου. Δες το ως μία καλή αφορμή για ένα ρομαντικό τριήμερο για τους δυο σας.

Εικόνα18

The North Face, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106814410

Η δική μας επιλογή είναι ένα floral γυναικείο αντιανεμικό μπουφάν, με ανοχή στο νερό, που διπλώνει και χωράει στην μπροστινή τσέπη του μπουφάν για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Συνδύασέ το με το αντίστοιχο καπέλο με δείκτη προστασίας για να δημιουργήσεις ένα ανοιξιάτικο look, που θα «μαγνητίζει» τα βλέμματα και θα σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εικόνα19

The North Face, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106814410

Κάνε focus στα απαραίτητα items της άνοιξης

Έχοντας βάλει στο «καλάθι» των αγορών σου όλα τα απαραίτητα items για ένα stylish και athleisure look φέτος την άνοιξη, ήρθε η ώρα να κατευθυνθείς προς το κατάστημα Zakcret Sports.

Εικόνα20

Zakcret Sports, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182471

Εκεί θα βρεις την πιο fashion forward ζακέτα Adidas Original, σε μία γυαλιστερή γκρι και ροζ απόχρωση, η οποία συνδυάζεται υπέροχα και με το αντίστοιχο παντελόνι και είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένα υλικά. Το σύνολο που θυμίζει κάτι από τα 90s, θα αναδείξει τη fitness, αλλά και την κομψή πλευρά σου.

Εικόνα21

Zakcret Sports, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182471

Επικεντρώσου στα παπούτσια που κάνουν τη διαφορά

Last but not least, στην αναζήτηση του τέλειου ανοιξιάτικου outfit, πρέπει να συμπεριλάβεις και την αγορά των κατάλληλων υποδημάτων. Είτε είσαι δραστήρια και λατρεύεις τον αθλητισμό, είτε όχι, ένα ζευγάρι άνετα και ταυτόχρονα στυλάτα παπούτσια θα ξεχωρίσουν. Κάπως έτσι, η τελευταία μας στάση στο Golden Hall είναι το κατάστημα Sneaker Cage, που προσφέρει πολλές επιλογές ανάμεσα σε διαφορετικά είδη αθλητικών -και όχι μόνο- παπουτσιών, ώστε να διαλέξεις εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και τους προσωπικούς σου στόχους.

Εικόνα22

Sneaker Cage, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182475

Εμείς επιλέξαμε ένα streetwear ζευγάρι Vans, από την ανοιξιάτικη συλλογή Slip-On, με διάφορα σχέδια και διαφορετικά prints στο δεξί από το αριστερό παπούτσι, γεγονός που τα κάνει μοναδικά.

Εικόνα23

Sneaker Cage, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2182182475

Αυτήν την άνοιξη, κάνε στον εαυτό σου το πιο πολύτιμο δώρο, φροντίζοντας ταυτόχρονα το στυλ και την ευεξία σου και ανανεώνοντας τα αθλητικά outfits που θα σε «συντροφεύουν» σε κάθε βόλτα και κάθε απόδραση. Με λίγα λόγια, αν δεν βλέπεις την ώρα να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες, που έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους, πήγαινε στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο -δηλαδή στο Golden Hall- και εξοπλίσου με τα απολύτως απαραίτητα!