Υπάρχει απάντηση στο πρόβλημα των κηλίδων και ονομάζεται Luminous630

Υπάρχει απάντηση στο πρόβλημα των κηλίδων και ονομάζεται Luminous630

Το πιο δύσκολο πρόβλημα της επιδερμίδας, βρίσκει luminous λύση σε ένα μοναδικό μόριο!

Οι κηλίδες είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών. Είτε οφείλονται στον ήλιο, στην ηλικία, σε ορμονικές διαταραχές ή ακόμα και στην ακμή, οι κηλίδες εμφανίζονται απρόοπτα και μας δυσκολεύουν. Πρόκειται βλέπεις για σημάδια που δεν φεύγουν εύκολα. Απαιτούν πολλή υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή όμως, σήμερα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, με αγάπη από τη NIVEA.

Τα επιστημονικά εργαστήρια του αγαπημένου μας brand, τα τελευταία 10 χρόνια, εργάζονταν αδιάκοπα, προκειμένου να δώσουν απάντηση στο πρόβλημα των κηλίδων. Το αποτέλεσμα; Το συστατικό LUMINOUS630®, που δύναται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε κηλίδα, όποια και αν είναι η αιτία εμφάνισής της.

1651058975369-273804594-image003.jpg

Πιο συγκεκριμένα, από όλα τα συστατικά που δοκίμασαν οι επιστήμονες της NIVEA, το μόριο Νο 630, αποδείχθηκε το πιο αποτελεσματικό στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης. Αυτό το καθιστά παντοδύναμο απέναντι στον «εχθρό» που ονομάζεται κηλίδες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η NIVEA αιχμαλώτισε όλη τη δύναμη του LUMINOUS630®, μέσα σε πρωτοποριακές φόρμουλα, ενισχυμένες με βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, και μας προσφέρει σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κηλίδων. Ώρα να γνωρίσεις την ολοκληρωμένη σειρά NIVEA LUMINOUS630®.

Ενισχυμένος ορός NIVEA Cellular Luminous630 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και έτσι, μειώνει τις κηλίδες ενώ παράλληλα εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση

Κρέμα ημέρας NIVEA Cellular Luminous630 SPF 50 κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Είναι εμπλουτισμένη με το αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη E και πανίσχυρα φίλτρα UVA / UVB για προστασία από την φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Ανάλαφρη θεραπεία ματιών που περιέχει το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630®, Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη για αποτελεσματική αντιμετώπιση των 3 κύριων αιτιών δημιουργίας μαύρων κύκλων.

Κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream κατά των κηλίδων

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Πολυτελής κρέμα νύχτας που περιέχει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630® και έτσι εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες από το να σκουρύνουν ενώ τις μειώνει και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA LUMINOUS630® προσφέρει θρέψη, προστασία, φωτεινότητα και νεανική εμφάνιση, απαντώντας σε κάθε πρόβλημα που αφορά τις κηλίδες και την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας μας.