Μπορούμε να είμαστε όλες luminous, αρκεί να φροντίζουμε τη λάμψη μας

Μπορούμε να είμαστε όλες luminous, αρκεί να φροντίζουμε τη λάμψη μας

Σύμφωνα με το λεξικό της Νέας Ελληνικής γλώσσας, φωτεινός είναι εκείνος που εκπέμπει φως, που φωτίζει, που λάμπει. Τι σημαίνει ωστόσο το να εκπέμπεις φως; Μπορούμε όλες να είμαστε λαμπερές, luminous; Μπορούμε αρκεί να φερόμαστε στον εαυτό μας σωστά…

Μέχρι την ηλικία των 20-25, η λάμψη της νιότης είναι δεδομένη. Νεανικό, σφριγηλό δέρμα, ομοιόμορφη επιδερμίδα, δυνατό και ευέλικτο σώμα, δροσερή όψη, φρέσκο χαμόγελο… Αυτά είναι τα luminous χαρακτηριστικά της νιότης. Σταδιακά ωστόσο, αυτή η αβίαστη λάμψη αρχίζει να χάνεται. Οι στιγμές ανεμελιάς κάτω από τον ήλιο αφήνουν πίσω τους σημάδια, ευτυχισμένα κεφάλαια της ζωής μας -όπως μία εγκυμοσύνη- αφήνουν το στίγμα τους στο δέρμα μας και το ίδιο κάνουν και τα λιγότερα ευτυχισμένα κεφάλαια της ζωής μας, όπως για παράδειγμα η ακμή.

Φτάνουμε λοιπόν να κοιτάζουμε ένα άλλο πρόσωπο στον καθρέφτη. Ένα λιγότερο luminous πρόσωπο, ένα πρόσωπο κρυμμένο κάτω από τη συννεφιά της ανασφάλειας. Ποιος είπε όμως ότι η λάμψη της νιότης, η λάμψη της επιδερμίδας γενικά, μπορεί να χαθεί για πάντα; Ένα κόσμημα, μπορεί να θαμπώσει με τον καιρό, να οξειδωθεί από τα στοιχεία,να χάσει τη λάμψη του και με την ίδια ευκολία (και λίγη φροντίδα), να ξαναγίνει εντυπωσιακό και να κλέψει την παράσταση.

image002.jpg

Σκέψου λοιπόν τον εαυτό σου σαν ένα κόσμημα γιατί η λάμψη που διαθέτεις είναι εκεί, κρυμμένη πίσω από σκιές και σημάδια, πίσω από την καθημερινότητα και την αγάπη που ξέχασες να δώσεις σε εσένα, στο δέρμα σου και σε αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη. Είναι λοιπόν στο χέρι σου να λάμψεις ξανά, αρκεί να φερθείς στον εαυτό σου σωστά και να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις…

Τι είναι η ατελείωτη, συναρπαστική ομορφιά; Τι είναι αυτό που σου δίνει βαθιά λάμψη, πέρα ​​από την επιφάνεια; Αυτή η μαγευτική ομορφιά, πηγάζει από τις εμπειρίες και τον χαρακτήρα σου και αυτό που μπορεί να σου τη δώσει πίσω, είναι η φροντίδα του εαυτού σου. Βλέπεις, δεν πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας προκειμένου να αποκτήσουμε λάμψη, όχι. Η λάμψη υπάρχει ήδη μέσα μας, επάνω στο δέρμα μας. Πρέπει να φροντίζουμε την ίδια τη λάμψη μας και κατά συνέπεια τον εαυτό μας.

Πρέπει να γεμίζουμε τον χρόνο μας με στιγμές που μας κάνουν να λάμπουμε (και αν δεν έχουμε τον χρόνο να τον βρίσκουμε). Πρέπει να αφεθούμε στον έρωτα και την περιπέτεια σε κάθε ηλικία. Πρέπει να μας κοιτάζουμε με αγάπη, κάθε άγγιγμά μας πρέπει να είναι γεμάτο φροντίδα. Πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε το self-care και το self-love έννοιες εγωιστικές και ματαιόδοξες γιατί δεν είναι. Είναι τα θεμέλια της ευτυχίας μας και της λάμψης που πηγάζει από μέσα μας.

1651059681073-638703651-image003.jpg

Το πρώτο βήμα προς αυτή την πιο luminous πλευρά της ζωής και του εαυτού μας άλλωστε, δεν είναι παρά μόλις μία ανάσα μακριά ή μάλλον… μία σειρά περιποίησης μακριά. Ναι, προφανώς και θα μιλήσουμε για την περιποίηση. Από την περιποίηση ξεκινούν όλα και από τα πρώτα αποτελέσματα αυτής που θα σε γεμίσουν λάμψη και δύναμη.

Η NIVEA βλέπεις, δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, που έχει σαν στόχο να επαναφέρει τη λάμψη και τη νεανικότητα στο πρόσωπό μας σε μόλις 4 εβδομάδες. Ονομάζεται NIVEA Cellular Luminous630® και στόχος της είναι να σβήσει όλα τα σημάδια που –σαν σύννεφα- έχουν σταθεί πάνω από το πρόσωπό μας και δεν μας αφήνουν να λάμψουμε.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Η σειρά αποτελείται από έναν ενισχυμένο ορό, μία κρέμα ημέρας με SPF, μία θεραπεία ματιών και μία κρέμα νύχτας. Όλες, περιέχουν το συστατικό Luminous630®. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συστατικό, το οποίο ανακάλυψαν οι επιστήμονες της NIVEA μετά από 10 χρόνια ερευνών, και το οποίο αποδείχθηκε super αποτελεσματικό στη ρύθμιση της έκκρισης μελανίνης, και άρα το πιο ισχυρό στη μάχη ενάντια στις κηλίδες.

Ακολουθώντας λοιπόν τα βήματα του self-love και το self-care, και προσθέτοντας στην καθημερινότητά μας τη σειρά NIVEA Cellular Luminous630®, φροντίζουμε τη λάμψη μας, όχι απλά τον εαυτό μας. Με λίγη παραπάνω φροντίδα και αγάπη, μπορούμε όλες να είμαστε luminous, να λάμπουμε σαν κορίτσια, να χαμογελάμε σαν παιδιά και να ζούμε στην φωτεινή πλευρά της ζωής.