Οι αυτόφωτες γυναίκες είναι luminous ό,τι και αν φορέσουν

Οι αυτόφωτες γυναίκες είναι luminous ό,τι και αν φορέσουν

«Γιὰ τὸ φῶς σ᾿ ἔχω, κι ἐγὼ στὸ φῶς ἀνήκω, Μαρία Βλάχου, «Σώμα πτυχώσεων».

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς, κοιτάς έξω από το παράθυρο και περνάει μπροστά από τα μάτια σου σε λούπα η υπόλοιπη ημέρα σου. Δουλειά, υποχρεώσεις, σπίτι, δουλειά, υποχρεώσεις σπίτι… Υπάρχουν και μέρα που ανοίγεις τα μάτια σου και μοιάζουν όλα καινούργια, σαν να τα λούζει ένα πρωτόγνωρο φως που τα εξωραΐζει, τα κάνει όλα να φαίνονται πιο όμορφα, πιο λαμπερά, λιγότερο κοινότυπα. Οι μέρες διαφέρουν και αλλάζουν σαν τη διάθεση μας. Μέσα στις τόσες εναλλαγές, όμως, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη φωτεινότητα της ψυχής και της εμφάνισής μας. Υπάρχουν μικρά, καθημερινά πράγματα που είναι μέρος της ρουτίνας μας και λειτουργούν ως αυτοσχέδια mood fixers όταν νιώθουμε «το φως μέσα μας να τρεμοπαίζει».

Ένα από αυτά είναι τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρώματα. Έχει να κάνει με την προσωπική μας σφραγίδα πίσω από όλες τις αισθητικές μας επιλογές. Ναι, μπορούμε να φορέσουμε ένα total black look με έναν πολύ φωτεινό τρόπο. Μπορούμε να «μπούμε» σε ένα power suit χωρίς να νιώσουμε λιγότερο θηλυκές. Μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας Logo T-Shirt χωρίς την ταμπέλα του «too casual» να αιωρείται πάνω από το κεφάλι μας. Μπορούμε να «παίξουμε» με διαφορετικά υλικά, στυλ και υφές κομματιών δημιουργώντας mix & match σύνολα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και αντιπροσωπεύουν στο 100% τον πολυσύνθετο χαρακτήρα μας.

1651059858942-981488744-image003.jpg

Το φως μέσα -και έξω- μας πηγάζει από την αυθεντικότητα στις επιλογές μας και από ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν στο maximum το ποιες πραγματικά είμαστε. Αν, παραδείγματος χάριν, είσαι shoe lover το να φορέσεις ένα μονοχρωματικό σύνολο ή ένα basic dress με το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, είναι κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάσεις στον καθρέφτη πριν βγεις από το σπίτι. Αν, όμως, είσαι από τις «αυτόφωτες» γυναίκες που η αισιοδοξία στην εμφάνισή σου ταυτίζεται με τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς, τότε ένα color combo στις αποχρώσεις της άνοιξης, είναι ό,τι πρέπει για τα everyday looks σου.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Από αριστερά: Ενισχυμένος ορός, κρέμα ημέρας με SPF, κρέμα ματιών και κρέμα νύχτας NIVEA LUMINOUS630®.

Μαζί με τα σωστά ρούχα και τα πιο stylish αξεσουάρ, έρχεται και άλλη μία κατηγορία προϊόντων που πρέπει να καλύψουμε για να νιώσουμε «φωτεινές», κάθε μέρα και κάτω από όλες τις συνθήκες… και αυτά δεν είναι άλλα από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου. Η NIVEA LUMINOUS630® είναι η νέα σειρά της NIVEA που αποτελείται από ενισχυμένο ορό κατά των κηλίδων, κρέμα ημέρα, κρέμα νύχτας και θεραπεία ματιών κατά των μαύρων κύκλων και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων - την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση. Και τα τρία αυτά μπορεί να προκαλέσουν ανισορροπίες στη μελανίνη, οδηγώντας στο ίδιο αποτέλεσμα: την εμφάνιση κηλίδων στο πρόσωπο.

image007.jpg

Το να «σβήσω» τις δικές μου κηλίδες και να δώσω πίσω στο πρόσωπό μου το «φως» και τη λάμψη που του αξίζει, είναι μέρος της δικής μου ρουτίνας και μαζί με το αγαπημένο μου #ootd κάθε μέρα, είναι αυτή η μικρή «σταθερά» που με κάνει να σηκώνομαι από το κρεβάτι λίγο πιο χαρούμενη, με περισσότερη όρεξη και με ένα φως που αναβλύζει από μέσα μου και διαχέεται στον χώρο. Γιατί όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών, διαλέγεις να είσαι θετική, διαλέγεις να είσαι αισιόδοξη, διαλέγεις να φοράς ό,τι σε εκφράζει, να κάνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη. Στο τέλος της ημέρας… διαλέγεις το φως από το σκοτάδι.