Breaking News! Υπάρχει ένα μόριο που ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης και καταπολεμά τις κηλίδες

Breaking News! Υπάρχει ένα μόριο που ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης και καταπολεμά τις κηλίδες

To μυστικό της λάμψης της επιδερμίδας έχει όνομα και λέγεται Cellular Luminous630®.

Η λαμπερή, νεανική και ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι κάτι που όλες θέλουμε. Καθώς ο χρόνος περνά ωστόσο, η επιδερμίδα μας αλλάζει. Ωριμάζει, δέχεται επιθέσεις, υποδέχεται αλλαγές -με χαρά ή και όχι-, και σταδιακά αρχίζει να χάνει τη λάμψη της. Παρατηρώντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη, βλέπουμε σημάδια που δεν είχαμε λίγο καιρό πριν, κηλίδες που μοιάζουν να εμφανίστηκαν σε ένα μόλις βράδυ, σκιές που κρύβουν τη φωτεινότητα του προσώπου μας και μας κάνουν λιγότερο luminous.

image001.jpg

Αυτές οι σκιές ή κηλίδες ή σημάδια (μπορείς να τις πεις όπως θέλεις), εμφανίζονται στο μέτωπο, τα μάγουλα, το άνω χείλος, το ντεκολτέ και σε πολλά ακόμη σημεία. Τα αίτια της εμφάνισής τους είναι κυρίως ο ήλιος, η ηλικία, οι ορμονικές διαταραχές και η ακμή γι’ αυτό και διαφέρουν μεταξύ τους. Όσο διαφορετικές και αν είναι ωστόσο οι κηλίδες, έχουν ένα σημαντικό κοινό: Η αντιμετώπισή τους είναι δύσκολη... Δύσκολη όμως όχι αδύνατη.

Μέχρι πρότινος, έπρεπε να οπλιστούμε με πολλή υπομονή, επιμονή και πολλά προϊόντα για να καταφέρουμε να σβήσουμε τις κηλίδες από το πρόσωπό μας όμως αυτό πλέον δεν ισχύει. Η NIVEA βλέπεις, πιάνοντας τον παλμό των αναγκών μας και θέλοντας να μας χαρίσει μία luminous, νεανική όψη ερεύνησε τα αίτια της εμφάνισης των κηλίδων, αναζήτησε λύσεις, και μετά από 10 χρόνια ερευνών κατέληξε στο συστατικό Luminous630®.

image003.jpg

Ο αριθμός 630, αναφέρεται στο μόριο Νο 630, το οποίο αποδείχθηκε ως το πιο επιτυχημένο στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης άρα και στη μείωση των κηλίδων κατά τη διάρκεια των 10 ετών μελέτης που πραγματοποίησε η NIVEA στα εργαστήριά της. Είναι μάλιστα εκείνο που «δάνεισε» το όνομά του στη νέα σειρά NIVEA Cellular Luminous630® .

Το συστατικό Luminous630® καταπολεμά αποτελεσματικά κάθε τύπο κηλίδας, όποια και αν είναι η αιτία εμφάνισής της, και επαναφέρει τη νεανικότητα, τη λάμψη και τον ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Με μία κίνηση, μοιάζει να σβήνει όλα τα σημάδια που μας θυμίζουν ότι μεγαλώνουμε και μας κάνει luminous ξανά.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά NIVEA Cellular Luminous630® αποτελείται από 4 προϊόντα: Κρέμα ημέρας, ενισχυμένο ορό, κρέμα ματιών και κρέμα νύχτας, τα οποία συνεργάζονται με την επιδερμίδα και παρέχουν ορατά αποτελέσματα μετά από μόλις 4 εβδομάδες! Πώς τόσο γρήγορα; Οι συνθέσεις τους είναι εμπλουτισμένες επιπλέον, με βιταμίνη Ε και Υαλουρονικό οξύ και έτσι, -συνδυαστικά- ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων, «σβήνουν» τις κηλίδες και επαναφέρουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Η καθημερινή περιποίηση ξεκινά, με τον Ενισχυμένο Ορό Cellular Luminous630®, ο οποίος απελευθερώνει στην επιδερμίδα τη μέγιστη δυνατή «δόση» του συστατικού Luminous630®. Έπειτα, η φροντίδα συνεχίζεται με την Κρέμα Ημέρας Cellular Luminous630® SPF50, που έρχεται να ενισχύσει τη δράση του ορού και να προσφέρει στην επιδερμίδα επιπλέον προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Στη συνέχεια, η Θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 Eye Treatment κατά των μαύρων κύκλων, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ και Καφεΐνη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις 3 κύριες αιτίες δημιουργίας μαύρων κύκλων, και έρχεται να «ξυπνήσει» το βλέμμα κάνοντάς το πιο φωτεινό.

Copy of Copy of Copy of Unnamed Design

Η περιποίηση ολοκληρώνεται το βράδυ με την Κρέμα νύχτας NIVEA Cellular Luminous630 Regenerating Night Cream κατά των κηλίδων. Εφαρμόζεται μετά τον ενισχυμένο ορό και την θεραπεία ματιών NIVEA Cellular Luminous630 ολοκληρώνοντας έτσι τη φροντίδα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα;

Μετά από μόλις 4 βδομάδες συστηματικής χρήσης της σειράς NIVEA Cellular Luminous630 οι κηλίδες αρχίζουν να υποχωρούν. Μετά από 8 εβδομάδες παρατηρείται έως και 50% μείωση της έντασή τους ενώ μετά από 12 εβδομάδες, η ένταση των κηλίδων μειώνεται έως και 71%, η ομοιογένεια επιδερμίδας αυξάνεται κατά 60% και η λάμψη κατά 62%.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, χάρη στη NIVEA και την επιστημονικής της έρευνα, έχουμε πλέον ένα συστατικό, το Luminous630®, το οποίο μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη των κηλίδων, να μειώσει την ένταση αυτών που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και να προστατεύσει την επιδερμίδα μας από την εμφάνιση νέων.

image005.jpg

Πλέον, η νεανική και luminous επιδερμίδα, παύει να είναι μία ανάμνηση και γίνεται καθημερινότητα. Μία πραγματικότητα απολαυστική χάρης τις υφές των προϊόντων της σειράς NIVEA Cellular Luminous630®, και μία πραγματικότητα που βλέπεις κάθε φορά που κοιτάζεις τον luminous εαυτό σου στον καθρέφτη.