Τι να επιλέξεις για να αναδείξεις ακόμα και την πιο casual εμφάνιση;

Τι να επιλέξεις για να αναδείξεις ακόμα και την πιο casual εμφάνιση;

Μία βόλτα στο Golden Hall θα σου δώσει την απάντηση.

Ακόμη κι αν λατρεύεις τα elegant κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σου και θα ήθελες να τα επέλεγες για κάθε ώρα της ημέρας σου, δεν μπορείς να αρνηθείς πως το casual look που σε κάνει να νιώθεις άνετα έχει τα πλεονεκτήματά του. Ήρθε η ώρα να δεις πως ακόμα και ένα casual look μπορεί να ταυτιστεί με την επιτομή του στυλ – ακόμα και της κομψότητας, όσο κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει… αδόκιμο!

Για εσένα, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα αναδείξεις ακόμη και την πιο casual εμφάνισή σου, τότε μάθε, αγαπητή Queenette, πως η απάντηση «κρύβεται» στις λεπτομέρειες. Η κομψότητα, άλλωστε, δεν υπάρχει μόνο πίσω από glamorous φορέματα ή sparkle outfits, αλλά και σε απλά και φινετσάτα ρούχα και αξεσουάρ.

Εάν, αυτήν την άνοιξη, αναζητάς casual και chic εμφανίσεις, που θα κάνουν το δικό τους statement σε κάθε σου έξοδο, τότε μία βόλτα στο Golden Hall, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό look.

Δώσε προσοχή στα κοσμήματα

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, με το κατάστημα i-D Fine Jewellery, που βρίσκεται στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου. Εκεί, θα βρούμε κομψά, μοντέρνα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες και μέταλλα και επιλεγμένα design αντικείμενα.

golden_2.jpg

i-D FineJewellery, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832710

Η δική μας πρόταση, είναι ένα βραχιόλι της σχεδιάστριας Maria Kotsoni, χρυσό 18Κ, με fresh water pearls, Droplets Cuff. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο κόσμημα μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με τα πιο casual ρούχα σου, όπως είναι ένα τζιν με ένα λευκό t-shirt.

golden_3.jpg

i-D FineJewellery, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832710

Αφού ανέβεις στον επάνω όροφο, θα βρεις το κοσμηματοπωλείο Pentheroudakis -συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της αισθητικής, με ιδιαίτερα σχέδια κοσμημάτων.

golden_4.jpg

Pentheroudakis, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106838917

Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί, σε ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια 10Κ, από τη συλλογή «Salty Gold»; Πίστεψέ μας, αρκεί μία μόνο δοκιμή, για να τα ερωτευτείς για πάντα.

golden_5.jpg

Pentheroudakis, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106838917

Γυαλιά που απογειώνουν το casual look της ημέρας / Επώνυμα stylish γυαλιά για ιδιαίτερο «αέρα» σε κάθε look

Ακριβώς απέναντι, θα βρεις το κατάστημα οπτικών ειδών EyeQ Συκαράς, που προσφέρει αμέτρητες επιλογές γυαλιών ηλίου, οράσεως και αξεσουάρ, για να δώσεις έναν ιδιαίτερο «αέρα» σε κάθε σου look. Οι διεθνείς οίκοι Cartier, Prada, Silhouette, MCM, Chanel, Caroline Abram, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Marc Jacobs, Ferragamo, Vuarnet, Armani, Gucci, Dior, Tom Ford, Mykita, Victoria Beckham, σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

golden_6.jpg

EyeQ Συκαράς, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Εκεί, βρήκαμε τα κοκάλινα, μαύρα γυαλιά ηλίου της εταιρείας Gucci, με λευκούς βραχίονες. Πώς αλλιώς θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι ολοκληρωμένο το casual look μας, εάν δεν φέρει τα απαραίτητα γυαλιά;

golden_7.jpg

EyeQ Συκαράς, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835010

Διάλεξε την πιο stylish τσάντα

Μιας και βρήκαμε τα κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου, είχε έρθει η στιγμή να στραφούμε στο «νούμερο 1» γυναικείο αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από τις τσάντες! Η πρώτη μας στάση, ήταν στο κατάστημα της Pinko.

golden_8.jpg

Pinko, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837791

H φούξια, ψάθινη τσάντα, με χρυσή αλυσίδα, από την ανοιξιάτικη συλλογή, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα απογειώσει κάθε σου outfit. Για εσένα, που ψάχνεις κάτι λιγότερο εκκεντρικό, μπορείς να βρεις το ίδιο σχέδιο και στο χρώμα της άμμου.

golden_9.jpg

Pinko, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106837791

Η δεύτερη στάση μας, για μία ακόμη τσάντα που θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα, είναι στο κατάστημα Lancel. Πρόκειται για ένα παριζιάνικο brand, το οποίο αποτυπώνει το δημιουργικό και τολμηρό πνεύμα της εταιρείας.

golden_10.jpg

Lancel, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858664

Η τσάντα Cabas «Summer Tote» είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» μιας casual εμφάνισης που θα σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είσαι έτοιμη να την εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου;

golden_11.jpg

Lancel, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858664

Χρώματα, χρώματα και πάλι χρώματα

Μετά από μερικά ακόμη βήματα, στους διαδρόμους του Golden Hall, βρήκαμε το κατάστημα Twinset, στο οποίο τα μοναδικά σχέδια, τα φωτεινά χρώματα και τα ιδιαίτερα υφάσματα, μας τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον.

golden_12.jpg

Twinset, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892798

Δεν γινόταν, βεβαίως, να λείπει από τη συλλογή μας, ένα floral maxi φόρεμα, σε ροζ και φούξια τόνους από ποπλίνα. Σίγουρα πρόκειται για το must have της άνοιξης που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς fashionistas.

golden_13.jpg

Twinset, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892798

Ώρα για το αγαπημένο σου τζιν σορτς

Μπορεί να είναι ακόμη άνοιξη, αλλά όλες γνωρίζουμε πως το καλοκαίρι βρίσκεται μόνο μία «ανάσα» μακριά. Μήπως λοιπόν, έχει έρθει η ώρα να αρχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας σορτς;

golden_14.jpg

Maje, στον 1o όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Στο κατάστημα Maje, θα βρεις μεταξύ άλλων το πιο κομψό τζιν σορτς, σε ροζ απόχρωση, με άσπρα σχέδια, από τη limited edition «Sailor moon capsule collection», ενώ για ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο ανοιξιάτικο look, υπάρχει, φυσικά, και το αντίστοιχο τζάκετ, μιας και τα σετ είναι από τις πιο in τάσεις.

golden_15.jpg

Maje, στον 1o όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814260

Μία ιδιαίτερη μπλούζα χρειάζεται σε κάθε ντουλάπα

Βγαίνοντας από το Maje, ακριβώς δίπλα, σε περιμένει ένα ακόμη μαγαζί, που φημίζεται για τις καθαρές γραμμές και την εκλεπτυσμένη αισθητική του. Το κατάστημα Sandro, με μοντέρνες, ίσιες γραμμές, με ανδρόγυνα στοιχεία, είναι αυτό που ψάχνεις για να ανανεώσεις το στυλ σου.

golden_16.jpg

Sandro, στον 1o όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Εμείς επιλέξαμε και σου παρουσιάζουμε, μία μπλούζα, που φοριέται όλη ημέρα, από τη δουλειά μέχρι το after work drink σου, χάρη στην απλότητα και την κομψότητά της. Ο λόγος, για μία μπλούζα με διαφάνειες και δαντέλα, trois quatre μανίκι και μάο γιακά.

golden_17.jpg

Sandro, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Κάνε focus στα αξεσουάρ

Για το τέλος, αφήσαμε ένα κατάστημα που αναδεικνύει την ελληνική ομορφιά και τη δημιουργία. Πρόκειται για τo Greek Designers Store, που αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό luxury αγορών, με συλλογές διεθνώς αναγνωρισμένων και ανερχόμενων ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών.

golden_18.jpg

Greek Designers Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Το πορτοφόλι του ελληνικού brand «Αmes», στο χρώμα του πούρου, σε μεγάλο μέγεθος, αυτή την άνοιξη θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου και ίσως πιο απαραίτητα αξεσουάρ.

golden_19.jpg

Greek Designers Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896107

Κομψότητα σημαίνει να μπορείς να μετατρέπεις ακόμη και το πιο casual look, σε κομψό και fashionable. Άλλωστε, υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν κάθε casual outfit στις πιο κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις! Αυτή την άνοιξη, είσαι έτοιμη για την απαραίτητη ανοιξιάτικη ανανέωση; Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Golden Hall!