Η σειρά Vitamin C της Garnier είναι ο πιο ισχυρός σου σύμμαχος ενάντια στις πανάδες

Η σειρά Vitamin C της Garnier είναι ο πιο ισχυρός σου σύμμαχος ενάντια στις πανάδες

Αν οι πανάδες σε ταλαιπωρούν, η βιταμίνη C είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα τη βρεις στη σειρά Vitamin C της Garnier. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Οι κηλίδες (aka πανάδες aka δυσχρωμίες) είναι ένα πρόβλημα επίμονο που δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία, εξαιτίας της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία, εξαιτίας ορμονικών διαταραχών (για παράδειγμα, εγκυμοσύνη), εξαιτίας δερματικών παθήσεων, όπως η ακμή, αλλά και εξαιτίας της ωρίμανσης της επιδερμίδας. Δημιουργούνται όταν η επιδερμίδα παράγει υπερβολική ποσότητα μελανίνης προκειμένου να προστατευθεί και τα σημάδια που προκαλεί είναι πολύ δύσκολο να «σβήσουν» και να εξαφανιστούν.

Εδώ έρχεται η βιταμίνη C, για να… σώσει την κατάσταση. Η βιταμίνη C, αποδεδειγμένα, αναστέλλει το ένζυμο που προκαλεί την υπερπαραγωγή μελανίνης, και έτσι σταματά τις πανάδες στην αρχή τους. Ακόμα, έχει λευκαντική λάμψη και προωθεί την ανανέωση των κυττάρων, αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου από την επιδερμίδα, πράγμα που σημαίνει ότι καταπολεμά και τις ήδη υπάρχουσες κηλίδες.

1651744579466-496680678-image003.jpg

Η Garnier λοιπόν, αποφάσισε να κλείσει όλη τη δύναμη της βιταμίνης C σε μία σειρά, και να τη συνδυάσει με άλλα, δραστικά συστατικά από τη φύση, ώστε να σου χαρίσει επιδερμίδα καθαρή, χωρίς πανάδες και με εκτυφλωτική λάμψη. Τι προϊόντα περιλαμβάνει η σειρά; Έχουμε και λέμε:

Τον ορό Vitamin C Glow Boost Serum

Έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση ενάντια στις κηλίδες αφού παρατηρέιται μείωση κατά 43% σε μόλις 8 εβδομάδες. Η φόρμουλά του περιλαμβάνει 3,5% νιασιναμίδη, βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ. Το παράγωγο βιταμίνης C που περιέχει καταπολεμά τις κηλίδες. Η νιασιναμίδη, ή αλλιώς βιταμίνη Β3, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και δράση κατά της υπερμελάγχρωσης. Το σαλικυλικό οξύ έχει ήπια κερατολυτική δράση. Και τα τρία συστατικά λειτουργούν συνδυαστικά για να προστατεύσουν την επιδερμίδα, να αποτρέψουν τη δημιουργία δυσχρωμιών, αλλά και για να καταπολεμήσουν τις κηλίδες που ήδη έχουν εμφανιστεί.

1651744640266-537098318-image005.png

Χρήση: Τον εφαρμόζεις σε καθαρό πρόσωπο πρωί και βράδυ.

Το υβριδικό προϊόν 2 σε 1 Vitamin C Brightening Serum + Cream SPF 25

Ένα 2 σε 1 προϊόν, ενισχυμένο με βιταμίνη C, εκχύλισμα λεμονιού και grapefruit, το οποίο συνδυάζει τη δράση ενός ορού με την ενυδατική και θρεπτική δράση μίας κρέμας προσώπου. Όλες οι ιδιότητες του hero ορού της Garnier, συνδυάζονται με τη βαθιά περιποίηση και προστασία που χαρίζει η κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF25, ώστε να προσφέρουν παράλληλη προστασία και βαθιά θρέψη σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

1651744656022-96565434-image007.png

Χρήση: Το χρησιμοποιείς το πρωί μετά τον ορό λάμψης.

Micellar Vitamin C Cleansing Water

Ένα ανάλαφρο νερό καθαρισμού, εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Τα μικκύλια αφαιρούν έως και το 100% του μακιγιάζ. Παράλληλα, η βιταμίνη C φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα και της χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη και ομοιομορφία.

1651744669741-764608459-image009.png

Χρήση: Το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ για τόνωση της επιδερμίδας και την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Vitamin C Sheet Mask

Μία υφασμάτινη μάσκα με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος. Η βιταμίνη C ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και καταπολεμά τις πανάδες. Είναι μία «έκρηξη» λάμψης και ενυδάτωσης για την επιδερμίδα.

1651744686893-891955103-image011.png

Χρήση: Τη χρησιμοποιείς έως τρεις φορές την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα για 15 λεπτά