Beauty snacking κάθε μέρα…ναι!

Beauty snacking κάθε μέρα…ναι!
LEFTERIS PARTSALIS

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Γνωρίζετε όλες μετά από τόσα χρόνια πόσο μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά ομορφιάς και ευεξίας που εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου.

Πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα δώσουν στον οργανισμό μου και την επιδερμίδα μου αυτό που χρειάζεται!

Σήμερα θα αναφερθώ στην skincare περιποίηση του προσώπου μου καθώς πολύ συχνά με ρωτάτε και στα social για το τι προϊόντα χρησιμοποιώ!

Η αλήθεια είναι πως είμαι παρά πολύ προσεχτική με την περιποίηση του προσώπου μου καθώς έχω περάσει ακμή παλαιότερα και με την εγκυμοσύνη απέκτησα και κάποιες όχι και τόσο επιθυμητές πανάδες (είχα άκρως καλοκαιρινή εγκυμοσύνη όποτε ήταν σχεδόν αναπόφευκτο).

Όπως καταναλώνουμε snack για να διατηρήσουμε τα κιλά μας και να είμαστε σε φόρμα έτσι θέλει και το δέρμα μας το beauty snacking του! Το beauty snacking είναι ένα νέο trend που ήρθε για να επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα μας με βιταμίνες και φυσικά συστατικά που θα μας βοηθήσουν να πούμε «αντίο» στη θαμπή επιδερμίδα !

p1.jpg

Έχω ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και χρησιμοποιώ τη νέα skincare σειρά της Garnier με βιταμίνη C !

Σίγουρα όλες έχετε ακούσει για τα ευεργετικά της βιταμίνης C. Η Βιταμίνη C* περιποιείται την επιδερμίδα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μείωση της υπερμελάγχρωσης και χαρίζει υγιή και λαμπερή όψη. Η Garnier παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στη κατηγορία του Skincare, δημιουργώντας τη δική της ρουτίνα με τη δύναμη της Βιταμίνης C και των ενεργών συστατικών.

Αποτελεί σύμμαχο στην καταπολέμηση του ανομοιόμορφο χρωματικού τόνου της επιδερμίδας και προσφέρει λάμψη και όμορφη επιδερμίδα.

p2.jpg

Χρησιμοποιώντας 2 εβδομάδες το νέο ορό λάμψης Glow Boost Serum with Vitamin C της Garnier, με υψηλή συγκέντρωση Βιταμίνης C & εκχυλίσματος λεμονιού είδα μείωση στις καφέ κηλίδες αισθητά από την 6η κιόλας μέρα ενώ το προϊόν υπόσχεται -43% μείωση των κηλίδων στις 8 εβδομάδες ! Δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου καθώς είναι ένα σημείο στο πρόσωπο μου που με απασχολεί αρκετά.

Η δύναμη του ορού συνδυάζεται με την περιποίηση που χαρίζει η κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία SPF 25! Η χρήση και των 2 προϊόντων στην καθημερινή ρουτίνα δίνει το μέγιστο αποτέλεσμα σε λάμψη & αντιμετώπιση των κηλίδων.

Στα συν να ξέρετε βάζω πως ο ορός βρίσκεται σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο γυαλί και η κρέμα σε συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, έχουν ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία και το χάρτινο κουτί τους είναι από βιώσιμες πηγές.

Οφείλω επίσης να ομολογήσω ότι γενικότερα με τις μάσκες δεν το έχω ιδιαίτερα και δεν τις προτιμώ γιατί μου αφήνουν λίγο περίεργη αίσθηση. Αλλά πραγματικά η Vitamin C Skeet Mask της Garnier έχει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση αφού πρόκειται για μία υφασμάτινη μάσκα με Βιταμίνη C και Υαλουρονικό Οξύ, η οποία χαρίζει μία ενισχυμένη δόση ενυδάτωσης και λάμψης κάνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία, μέσα σε μόλις 15 λεπτά. Απλά την βάζεις και την βγάζεις και η επιδερμίδα σου λάμπει κυριολεκτικά.

p3.jpg

Με την χρήση χάρτινου κουτιού που έχει το πιστοποιητικό FSC®, η Garnier υποστηρίζει δασικές μονάδες διαχείρισης που σέβονται τον άνθρωπο και τη φύση .

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε και να εμπιστεύεστε εταιρείες που όχι μόνο είναι καλές για την επιδερμίδα μας αλλά παράλληλα έχουν και οικολογικό χαρακτήρα!

p4.jpg

Παράλληλα έχω ενθουσιαστεί με το νερό καθαρισμού micellaire εμπλουτισμένο με Βιταμίνη C* της Garnier. Με μία κίνηση καθαρίζει, αφαιρεί το make up και χαρίζει λάμψη στις θαμπές επιδερμίδες!

Από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης προσώπου με βιταμίνη C που έχω δοκιμάσει και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα !

final.jpg

Σας φιλώ και τα λέμε σύντομα !

Μαρία Λουιζα Βούρου