Τα πιο κομψά δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πιο κομψά δώρα για τη γιορτή της μητέρας
LEFTERIS PARTSALIS

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, αφού την Κυριακή είναι η ώρα να γιορτάσεις ίσως την πιο ξεχωριστή σχέση της ζωή σου, αυτή με την μαμά σου.

Προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ πως δεν έδινα μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη μέρα. Καθώς, όμως μεγαλώνει κάποιος αρχίζει να εκτιμά διαφορετικά τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του και θέλει να γιορτάζει όσο πιο όμορφα μπορεί την κάθε ξεχωριστή περίσταση. Τι μπορεί να κάνει, λοιπόν, αυτή την ημέρα όσο πιο γλυκιά γίνεται; Μα φυσικά το ιδανικό Mother’s Day δώρο για τη μαμά σου, που αγαπά τη μόδα και το στυλ.

Αν και η δική σου μαμά, όπως και η δική μου, ανήκει σε αυτή την κατηγορία των διαχρονικά ultra stylish γυναικών, με εξαιρετικό γούστο και elevated αισθητική, τότε το τέλειο δώρο βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά σου, στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο Golden Hall!

LP2_1863.jpg

Το καλύτερο δώρο για έναν coffee lover

Στο ισόγειο του Golden Hall κάνω πάντα την πρώτη στάση για τον κορυφαίο καφέ της πόλης από τα Starbucks. Μήπως, όμως, εκτός από το αγαπημένο σου ρόφημα μπορείς να βρεις και το πιο χρήσιμο δώρο για τη μαμά σου; Η συλλογή με τις κεραμικές κούπες, με κοραλί και φούξια λεπτομέρειες, είναι ιδανικές για να πιει κανείς τον καφέ του στο σπίτι.

LP2_1838.jpg

Starbucks, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ 2106822311

Αν θέλεις να πάρεις κάτι πιο πρωτότυπο, τότε ένα sustainable πολύχρωμο ποτήρι ταξιδιού είναι αυτό που ψάχνεις.

LP2_1833.jpg

Starbucks, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ 2106822311

Ένα φόρεμα στην παλέτα του ροζ θα βάλει περισσότερο χρώμα στη ζωή της

Συνέχισα στο πολυκατάστημα Golden attica, που θεωρείται «top», τόσο στον χώρο της μόδας, όσο και της ομορφιάς. Ανάμεσα σε περισσότερα από 400 brand names το iconic φούξια της Red Valentino σειράς τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου. Δοκίμασε να χαρίσεις στη μαμά σου το button down midi φόρεμα της συλλογής, στο πιο αγαπησιάρικο print με ροζ και φούξιες καρδιές.

LP2_1891.jpg

Golden attica, στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Οι κίτρινες λεπτομέρειες που θα απογειώσουν την κομψότητα

Ανάμεσα στα καταστήματα του ισογείου είναι και το Type Center, με την καλύτερη συλλογή σε πολυτελή είδη δώρων. Εκεί ξεχώρισα μία εκπληκτική δερμάτινη θήκη για laptop, αφού όλοι πια μικροί και μεγάλοι είμαστε tech lovers.

LP2_1846.jpg

Type Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ 2106830095

Αν η μαμά σου εργάζεται, τότε συνδύασέ τη με ένα ασορτί σημειωματάριο και matching στυλό σε κίτρινο. Ό,τι πιο elegant!

LP2_1850.jpg

Type Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ 2106830095

Το λαμπερό πορτοκαλί είναι το πιο «φρέσκο» χρώμα της σεζόν

LP2_1949.jpg

Marina Rinaldi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106896392

Αν η μαμά σου ανήκει στην κατηγορία των curvy, juicy γυναικών τότε ανέβα μία βόλτα στον πρώτο όροφο και το κατάστημα Marina Rinaldi. Εκεί, εντόπισα ένα midi αέρινο φόρεμα από μεταξωτό satin ύφασμα, σε ένα βαθύ πορτοκαλί που θυμίζει καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Τέλειο για τις επίσημες περιστάσεις του Μαΐου.

LP2_1959.jpg

Marina Rinaldi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106896392

Gold goddess: το χρυσό είναι το χρώμα της πολυτέλειας

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο, στο κοσμηματοπωλείο Liana Vourakis είδα και δοκίμασα το all time classic μενταγιόν με το signature ματάκι του brand. Κατασκευασμένο από χρυσό 11K είναι ένα δώρο αξίας, που έχει την αίγλη του κλασικού. Ποια θα μπορούσε εξάλλου να αντισταθεί στη διακριτική του πολυτέλεια;

LP2_1980.jpg

Liana Vourakis, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106838092

Το lime είναι η πιο fashionable απόχρωση του πράσινου

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο, σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και στη νέα ανοιξιάτικη σειρά της Nara Camicie. Το neon lime χρώμα ενός βαμβακερού top είναι αυτό που θα διάλεγα για τη δική μου μαμά. Σε απαλό βαμβάκι, με puff μανίκια και ανοιχτή λαιμόκοψη, είναι ιδανικό για τα τζιν παντελόνια της.

LP2_1969.jpg

Nara Camicie, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106855453

Τα pastels είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της άνοιξης

Δεν νοείται spring season χωρίς pastels. Το lilac Aurora t-shirt που βρήκα στη νέα Pure συλλογή της Wolford είναι στην πιο γλυκιά απόχρωση της λεβάντας. Με lazer cut τελειώματα και μαλακή υφή, μπορεί να φορεθεί, από το πρωί στο γυμναστήριο, μέχρι και την απογευματινή βόλτα. Κάνε το πιο έξυπνο combo για τη μαμά σου με ένα lycra κολάν στο χρώμα της μέντας.

LP2_1919.jpg

Wolford, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106855218

Μία τσάντα σε aqua απόχρωση θα κάνει τη διαφορά

Άλλη μία στάση που επιβάλλεται να γίνει στον πρώτο όροφο είναι στο κατάστημα Coccinelle, αφού ένα από τα καλύτερα δώρα για τη μαμά σου είναι μία τσάντα με αξεπέραστο ιταλικό design.

LP2_1929.jpg

Η Liya medium σε λαμπερό aqua χρώμα είναι μία διαχρονική επιλογή. Στο ιδανικό μέγεθος και με κλασικό χερούλι, ταιριάζει άψογα σε γυναίκες με κλασικό στυλ.

LP2_1940.jpg

Coccinelle, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106838620

Ροζ ή vivid blue; Τα παπούτσια της σεζόν θέλουν χρώμα και άποψη

Τελευταία στάση στο κατάστημα Nak shoes, έναν ξεχωριστό προορισμό για κάθε γυναίκα, αφού τα παπούτσια είναι το No 1 γυναικείο αξεσουάρ. Το ίδιο σίγουρα ισχύει και για τη μαμά σου. Εγώ διάλεξα ένα ζευγάρι elevated slingbacks σε ροζ χρώμα, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και στα μπλε electric suede πέδιλα της ανοιξιάτικης συλλογής. Και τα δύο με τετράγωνο, χαμηλό, άνετο τακούνι.

LP2_2008.jpg

Nak shoes, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106835031

Όποιο κι αν είναι το στυλ της δικής σου μαμάς, ένα είναι σίγουρο: Ότι στο Golden Hall θα βρεις το δώρο που της ταιριάζει! Πέρασε τη Γιορτή της Μητέρας μαζί με τη μαμά σου και χάρισε της, εκτός από την αγάπη σου, το πιο fashionable δώρο που θα της μείνει αξέχαστο.

Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι αυτήν την Κυριακή, 08/05, τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ!