Kids time: Ανανεώνουμε τη ντουλάπα των μικρών μας με «in fashion» outfits

Kids time: Ανανεώνουμε τη ντουλάπα των μικρών μας με «in fashion» outfits

Ομολογουμένως, κάθε χρόνο, η άνοιξη δημιουργεί μία αναστάτωση στις περισσότερες οικογένειες, μιας και ο καιρός ανοίγει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα μικρά μας… δεν μαζεύονται με τίποτα στο σπίτι, θέλοντας, συνεχώς, βόλτες και παιχνίδια στην εξοχή. Ωστόσο, αυτή η «εκτός προγράμματος» daily routine μας, συχνά, δημιουργεί στις μαμάδες μία συσσωρευμένη κούραση, καθώς μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει, όμως, οι διακοπές φαντάζουν, ακόμη, ένα αρκετά μακρινό όνειρο.

Αισθάνεσαι ακριβώς το ίδιο Queenette; Ακόμη και εάν τα πλάνα για τις φετινές μας διακοπές είναι στο στάδιο της «προετοιμασίας», δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, αφού τώρα είναι η ευκαιρία για να ασχοληθούμε εκτός των άλλων και με τις ντουλάπες των μικρών μας.

Συνεπώς, βάζουμε σε εφαρμογή το εγχείρημα «Ανανέωση ντουλάπας». Μπορεί να ακούγεται μία κουραστική και μονότονη διαδικασία, παρ’ όλα αυτά υπάρχει ένα «μυστικό», που αναμφίβολα, θα μετατρέψει τη σωστή οργάνωση της γκαρνταρόμπας των μικρών μας, σε διασκέδαση. Ποιο είναι αυτό; Μία μεγάλη βόλτα στο Golden Hall, ώστε να επιλέξουμε τα πιο «in fashion» outfits, για φέτος το καλοκαίρι, παρέα με τους μικρούς μας φίλους.

Το πιο casual φόρεμα της σεζόν

So, it’s a deal, μετά το καθάρισμα και την τακτοποίηση της ντουλάπας, η επίσκεψη στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, είναι «μονόδρομος». Ξεκινώντας τη βόλτα μας, αρχίσαμε με το κατάστημα Frattina, που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall. Εκεί, θα βρούμε μία ποικιλία από ιδιαίτερα σχέδια, prints και χρώματα ρούχων και αξεσουάρ, για να δημιουργήσετε τα πιο playful παιδικά σύνολα.

01.jpg

Frattina, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838810

Η δική μας πρόταση είναι το φόρεμα της εταιρείας Balloon Chic, από 100% βαμβάκι, με άνετη εφαρμογή και δροσερό ύφασμα, ώστε η μικρή μας να είναι καθημερινά καλοντυμένη, όπου και εάν βρίσκεται.

02.jpg

Frattina, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838810

Ο ακαταμάχητος συνδυασμός Lego και Disney

Επόμενη στάση, το Lego Store. Μπορεί η αναζήτηση του καλοκαιρινού outfit να είναι μία ευχάριστη διαδικασία για τα μικρά μας, όμως, σίγουρα ένα παιχνίδι Lego Disney… θα τα συναρπάσει ακόμη περισσότερο. Ειδικά, εάν πρόκειται για το Lego Disney, Micky Mouse and Donald Duck’s Farm, ας ετοιμαστούμε να «χορτάσουμε» ευχαριστήρια φιλιά και αγκαλιές.

03.jpg

Lego Store, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857016

Πρόκειται για ένα παιχνίδι της εταιρείας, που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 4+, ενώ συγχρόνως, μπορεί να απασχολήσει μία ευρεία ηλικιακή ομάδα παιδιών. Μήπως, δεν θα ξετρελαθούν μόνο τα παιδιά μας, με αυτή την αγορά;

04.jpg

Lego Store, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857016

Για τροπικές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα

Για εμάς, που αναρωτιόμαστε πώς θα ντύσουμε το μικρό μας hawaiian boy, ώστε να είναι κομψός πάντα και παντού, τότε ας μείνουμε ήσυχες, μιας και η λύση βρίσκεται στο κατάστημα Petit Bateau. Το στυλ συναντά το ιδιαίτερο «ύφος» σε ρούχα και αξεσουάρ, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

05.jpg

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813050

Αυτή την άνοιξη, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το σκούρο μπλε πουκάμισο, σε hawaiian style, ιδανικό από μία βόλτα για παγωτό, μέχρι τα επόμενα βαφτίσια που έχουμε στη λίστα των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων. Υπάρχει καλύτερος παρτενέρ, για το φετινό καλοκαίρι, από τον μικρό μας;

06.jpg

Petit Bateau, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106813050

Οι πιο «in fashion» mother & daughter εμφανίσεις

Μήπως η πριγκίπισσά σας λατρεύει τα χρώματα και δεν παραλείπει να παρατηρεί τα νέα trends της κάθε σεζόν, έχοντας κάνει τη μόδα αναπόσπαστο μέρος της εμφάνισής της; Τότε, αμέσως μετά, σας προτείνουμε το κατάστημα sugar n’ spice.

07.jpg

Sugar & spice, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106820058

Εκεί, θα βρούμε ένα πορτοκαλί φόρεμα της ομώνυμης εταιρείας, 100% λινό και χειροποίητο. Και επειδή, σίγουρα, η κόρη θα έχει πάρει από τη μαμά… ήρθε η στιγμή για τις πιο mother & daughter εμφανίσεις, που θα μας κάνουν να είμαστε, αλλά και να αισθανόμαστε αχώριστες!

08.jpg

Sugar & spice, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106820058

Το κίτρινο είναι η απόλυτη τάση της εποχής

Ακριβώς απέναντι, βρίσκεται το κατάστημα Milkshakes & Dreams, στο οποίο μας περιμένει μία ακόμη fashionable επιλογή outfit για τη μικρή μας.

09.jpg

Milkshakes & Dreams, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106849772

Ο λόγος για το κίτρινο κοφτό φόρεμα, της σχεδιάστριας Stella McCartney, από 100% βαμβάκι. Ποια Queenette junior, δεν θα ερωτευόταν το συγκεκριμένο φόρεμα με μία πρώτη ματιά;

10.jpg

Milkshakes & Dreams, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106849772

Αυτή είναι η πιο… in the jungle βαλίτσα για τη μικρή μας

Μπορεί να έχουμε κάνει κάποιες αγορές για την γκαρνταρόμπα των μικρών μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να συμπεριλάβουμε στο «καλάθι» των αγορών μας, την παιδική βαλίτσα, για τις οικογενειακές μας εξορμήσεις, όσο πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού.

11.jpg

Το Γαϊτανάκι, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106206710

Η βαλίτσα «Jungle», διαστάσεων 40*53*20, με τα έντονα χρώματα και τα πρωτότυπα σχέδια, από Το Γαϊτανάκι, είναι -αναμφίβολα- μία επιλογή που θα ενθουσιάσει τη μικρή μας, κάνοντάς τη να ανυπομονεί για το επόμενό μας ταξίδι.

12.jpg

Το Γαϊτανάκι, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106206710

Το πιο ανατρεπτικό boat style για τον μικρό μας

Κάνοντας μία βόλτα στους φωτεινούς διαδρόμους του Golden Hall, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφθούμε το κατάστημα Lapin House. Η ποιότητα, το στυλ και η προσοχή στη λεπτομέρεια αναδεικνύεται σε ολόκληρο το κατάστημα και τα προϊόντα του.

13.jpg

Lapin House, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830809

Κάπως έτσι, επιλέξαμε το polo μπλουζάκι Lapin House boys collection, σε λευκό χρώμα με γαλάζιες και μπλε σκούρες λεπτομέρειες. Ειδικά, εάν η θάλασσα και η ιστιοπλοΐα είναι οι αδυναμίες του, τότε, σίγουρα, το συγκεκριμένο polo θα γίνει το αγαπημένο του, φέτος το καλοκαίρι.

14.jpg

Lapin House, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6830809

Συνδυάζοντας την άνεση με το στυλ

Σας προτείνουμε να επιλέξετε για φέτος το καλοκαίρι αξεσουάρ που εκτός από fun & playful θα φανούν χρήσιμα σε μικρούς και μεγάλους. Τι σημαίνει αυτό;

15.jpg

Cozy Kids, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892765

Εμείς διαλέξαμε μία τσάντα αποθήκευσης, που μετατρέπεται εύκολα σε στρώμα παιχνιδιού από την Play&Go. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ ιδανικό για ταξίδια και εξορμήσεις στην παραλία, καθώς είναι και αδιάβροχο. Πού θα το βρούμε; Μα, φυσικά, στο Cozy Kids.

16.jpg

Cozy Kids, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892765

Ώρα για… ανοιξιάτικες ποδηλατάδες

Μπορεί τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και καθετί νέο στη συλλογή των παιδιών μας, να τα χαροποιεί ιδιαιτέρως, ωστόσο, υπάρχει μία αγάπη, που παραμένει αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά, όσα χρόνια και εάν περάσουν.

17.jpg

Μουστάκας toys signature store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2107546030, 2107546031

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εάν θέλει κάποιος να περιγράψει τα καταστήματα παιχνιδιών του Μουστάκας toys signature store. Εκεί, θα βρούμε το πιο must-have παιχνίδι της άνοιξης, που δεν είναι άλλο από το ποδήλατο ισορροπίας της εταιρείας Globber, για παιδιά από 3 έως 6 ετών, το οποίο βγαίνει σε διάφορα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο.

18.jpg

Μουστάκας toys signature store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2107546030, 2107546031

Όπως όλοι, έτσι και τα μικρά μας, κάποιες φορές χρειάζονται ένα έναυσμα για να μπουν σε πρόγραμμα και να επανέλθουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αυτή τη φορά, μία βόλτα στο Golden Hall αρκεί, για να γίνει η ανανέωση της ντουλάπας -και όχι μόνο- των παιδιών μας… παιχνιδάκι!