Summer alert! Τα μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που θα ορίσουν το καλοκαίρι μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer alert! Τα  μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που θα ορίσουν το καλοκαίρι μας
Lefteris_Partsalis

Αν το καλοκαίρι αντικατοπτρίζεται σε μία και μόνο λέξη, τότε αυτή είναι η «θάλασσα». 

Η Ελλάδα και οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν ταυτιστεί στο μυαλό μας με χρυσές παραλίες και καταγάλανα νερά, με τα νησιά μας και τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις να πρωταγωνιστούν στα to dos μας για την περίοδο αυτή. Πριν κάνεις, όμως, σχέδια για όλα αυτά, πριν κλείσεις ακτοπλοϊκά και πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου θα πρέπει να πάρεις την κρίσιμη -για κάθε fashion lover- απόφαση: Τι μαγιό θα πάρεις φέτος μαζί σου.

Οι τάσεις και οι επιλογές πολλές για ακόμη μία σεζόν, για αυτό επισκέφθηκα το αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, το Golden Hall, και βρήκα την πιο μεγάλη ποικιλία σε μαγιό, ολόσωμα και bikinis. Παρακάτω θα βρεις τα δικά μου αγαπημένα για να εμπνευστείς και για όσα θες να προσθέσεις και εσύ στη shopping list σου.

Το crochet είναι η retro τάση που θα αγαπήσεις

Ξεκινώντας τα ψώνια μου από το ισόγειο κατευθύνθηκα στο κατάστημα Calzedonia. Τα υπέροχα χρώματα και σχέδια τράβηξαν αμέσως το βλέμμα μου, αλλά τελικά κατέληξα στο πιο ιδιαίτερο bikini της συλλογής, με πλεκτό crochet τριγωνάκι.

3M5A6841.jpg

Calzedonia, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106834480

Τα flat sliders είναι απαραίτητα για τα beach looks σου (και όχι μόνο!)

Όλες έχουμε ένα ζευγάρι κλασικές σαγιονάρες για την παραλία. Στη συλλογή του brand Havaianas βρήκα τα sliders από τη νέα τους σειρά «You Malta», με μαλακό πάτο και ψάθινη φάσα, που μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού. Η ποικιλία στα χρώματα θα σε ενθουσιάσει .

3M5A6796.jpg

Havaianas, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106842102

Animal print, για βουτιές και ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα!

Συνεχίζοντας τη βόλτα μου, ανέβηκα στον 1ο όροφο του Golden Hall για να επισκεφθώ το κατάστημα Triumph. Εκεί δοκίμασα δύο ολόσωμα μαγιό σε animal print, για τις μέρες που θέλω να βάλω μια πιο θηλυκή νότα στο look της παραλίας.

3M5A7009.jpg

Triumph, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106813206

Το πράσινο είναι το χρώμα-star της σεζόν

Στη συλλογή του Twinset τα χρώματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, αφού μόλις μπήκα στο κατάστημα το σμαραγδί, cut out ολόσωμο της φετινής σειράς με κέρδισε απευθείας. Συνδυασμένο με ένα λευκό laced κιμονό, είναι ένα look ιδανικό για πισίνα.

3M5A6941.jpg

Twinset, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106892798

Prints που θυμίζουν Ελλάδα και Μεσόγειο

Το brand Vilebrequin ξεχώριζε ανέκαθεν για τα υπέροχα ολόσωμα μαγιό του. Στο κατάστημά του στον 1o όροφο του Golden Hall, θα βρεις την exclusive limited σειρά με μαγιό εμπνευσμένα από την Ελλάδα. Εγώ ξεχώρισα το printed ολόσωμο με τις φούξια βουκαμβίλιες. Απλά μοναδικό!

3M5A6874.jpg

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Άνεση και στυλ πάνε μαζί και στη θάλασσα

Στο κατάστημα Wolford η άνεση και η ποιότητα είναι συνώνυμα του στυλ. Το πορτοκαλί μπικίνι με το άνετο ψηλόμεσο bottom είναι ό,τι πιο κολακευτικό για κορίτσια με καμπύλες. Το συγκεκριμένο είναι μάλιστα και double face, ώστε να το φοράς και με τα δύο χρώματα, ανάλογα τα αξεσουάρ σου!

3M5A6894.jpg

Wolford, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855218

Sailor’s rules… και στην παραλία!

Στο κατάστημα Magnolia Grace η κλασική γραμμή ενός ολόσωμου από τον οίκο Max Mara είναι αυτό ακριβώς που κάθε fashion lover ψάχνει! Με elegant λεπτές τιράντες και ναυτικό print, είναι η ενσάρκωση του ελληνικού καλοκαιριού. Ένα μαγιό που αξίζει μια θέση στην ντουλάπα μας.

3M5A6903.jpg

Magnolia Grace, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855218

The Greek brands: Τα πιο εντυπωσιακά σχέδια μαγιό είναι «made in Greece»

Στο πολυκατάστημα attica ξέρεις ότι θα βρεις πάντα τα κορυφαία designer brands. Όσον αφορά στα μαγιό δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα bikini του ελληνικού brand Mitos, με τα ιδιαίτερα χειροποίητα πλεκτά σχέδια. Εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε ένα bikini με μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες, που συνδύασα με το αντίστοιχο μαύρο κιμονό τη σειράς.

3M5A7030.jpg

attica, στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000/2111814000

Πριν βάλεις, λοιπόν, πλώρη για τις διακοπές σου, επιβάλλεται μία βόλτα για shopping στο Golden Hall. Μέσα από μία ποικιλία και όλα τα κορυφαία brands θα βρεις σίγουρα το νέο σου μαγιό για το καλοκαίρι και κάτι μου λέει πως, εξαιτίας της κορυφαίας του ποιότητας, αλλά και της διαχρονικότητας του design του, θα το κρατήσεις και για πολλά καλοκαίρια ακόμα!