Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου σε 10 λεπτά

Καλεσμένη σε γάμο: 5 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου σε 10 λεπτά

Θέλεις να είσαι stylish και δροσερή, αλλά να μην χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο χτένισμά σου; Έχουμε τις 5 πιο fashionable, αλλά και εύκολες προτάσεις για DIY χτενίσματα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Οι γάμοι αυτό το καλοκαίρι είναι τόσοι πολλοί που οριακά έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Οι φίλοι και οι συγγενείς μας παντρεύονται, μετά από τις αναβολές των περασμένων καλοκαιριών και φυσικά δεν θα λείπουμε από τη χαρά τους. Θα διασκεδάσουμε, θα γιορτάσουμε την αγάπη και θα είμαστε πιο stylish από ποτέ. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Το χτένισμά μας.

Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε είναι να περάσουμε ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να τιθασεύσουμε τις καλοκαιρινές μας τούφες. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ 5 πανεύκολα χτενίσματα που ταιριάζουν με κάθε outfit, και δεν θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά για να τα πετύχεις. Είσαι έτοιμη;

The messy bun

1658911360065-580300641-image003.jpg

Ένας ατημέλητος, χαμηλός κότσος είναι κομψός, ταιριάζει σε όλες και είναι πανεύκολο να τον καταφέρεις μόνη σου.

1658911375115-88797605-image005.png

Τα απαραίτητα: Για να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου, διάλεξε ένα θρεπτικό σαμπουάν και conditioner όπως το TRESemmé Nourish Coconut Shampoo και το TRESemmé Nourish Coconut Conditioner. Περιέχουν έλαιο καρύδας και αλόη και έτσι θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά, κάνοντάς τα να λάμπουν από υγεία.

1658911388938-195361828-image007.jpg

Σε βρεγμένα μαλλιά: Πέρνα από τα μαλλιά σου λίγη ποσότητα από τον αφρό TRESemmé Volume Mousse για ελαστικό όγκο και κράτημα. Προτείνουμε να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά.

1658911404060-259664319-image009.jpg

Σε στεγνά μαλλιά: Αφού πιάσεις τον κότσο χαμηλά στον αυχένα σου, «χάλασέ» τον με τα δάχτυλά σου και ψέκασε λίγη από τη λακ TRESemmé Flawless Volume για πολύ φυσικό, ανάλαφρο κράτημα.

The loose waves

1658911471284-216145549-image011.jpg

Τα χαλαρά κύματα στα μαλλιά, είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν κάθε καλοκαιρινό outfit, αλλά και τη διάθεσή σου.

image013.png

Τα απαραίτητα: Αν τα μαλλιά σου έχουν φθορά από τεχνικές εργασίες ή είναι πολύ ξηρά, πρέπει να ξεκινήσεις τη φροντίδα τους από το λούσιμο. Επομένως, για να αποκτήσεις στιλπνά, όμορφα κύματα στα μαλλιά, θα πρέπει να επιλέξεις ένα θρεπτικό σαμπουάν και μία πλούσια μάσκα μαλλιών. Εμείς προτείνουμε το σαμπουάν TRESemmé Biotin Repair Shampoo και τη μάσκα TRESemmé Biotin Repair Instant Recovery Mask.

image015.png

Σε βρεγμένα μαλλιά: Για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα του ψαλιδιού για μπούκλες, ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα σπρέι προστασίας ενάντια στη θερμότητα, όπως το TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray, που προστατεύει τα μαλλιά ως και τους 230 βαθμούς. Ακόμα, βοήθησε τις τούφες σου να αποκτήσουν σχήμα και κίνηση, με λίγο από τον TRESemmé Curl Mousse αφρό.

image017.jpg

Σε στεγνά μαλλιά: Για επιπλέον λάμψη, βάλε στα δάχτυλά σου λίγο από το έλαιο TRESemmé Keratin Smooth Oil και πέρασέ τα απαλά από τις τούφες σου πριν ξεκινήσεις για την εκκλησία.

The sleek do

image019.jpg

Τα sleek, τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά είναι ό,τι πιο σοφιστικέ και γρήγορο μπορείς να κάνεις για μία καλοκαιρινή εμφάνιση.

image021.png

Τα απαραίτητα: Το sleek αποτέλεσμα χρειάζεται λίγη… βοήθεια, συνεπώς πρέπει να ξεκινήσεις σωστά από το λούσιμο. Το σαμπουάν TRESemmé Keratin Smooth Shampoo και η μάσκα μαλλιών TRESemmé Keratin Smooth Mask, περιέχουν έλαιο marula και υδρολυμένη κερατίνη και έτσι διατηρούν τα μαλλιά λεία και χωρίς φριζάρισμα ως και για 72 ώρες.

image023.jpg

Σε βρεγμένα μαλλιά: Πέρνα αρκετή ποσότητα από το TRESemmé Keratin Smooth Oil σε όλα τα μαλλιά σου καθώς τα χτενίζεις προς τα πίσω. Έτσι θα έχεις ένα sleek αποτέλεσμα και… ongoing περιποίηση όλο το βράδυ.

image025.jpg

Σε στεγνά μαλλιά: Αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω, ξεκίνα να τα στεγνώνεις με το σεσουάρ στον κρύο αέρα και ανά τακτά διαστήματα ψέκαζε τη λακ TRESemmé Flawless Volume για λείο αποτέλεσμα με κράτημα.

The preppy bun

image027.jpg

Ένα περιποιημένο σινιόν είναι πάντοτε elegant και ιδανικό για την εμφάνισή σου σε έναν καλοκαιρινό γάμο.

image029.png

Τα απαραίτητα: Για να έχεις ένα υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα, η προετοιμασία θα ξεκινήσει από το λούσιμο. Σου προτείνουμε το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Pro Pure Damage Recovery. Δεν περιέχει βλαβερά συστατικά και φροντίζει σε βάθος την τρίχα, χαρίζοντάς της λάμψη υγείας.

image031.jpg

Σε βρεγμένα μαλλιά: Για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου υφή και διακριτικό όγκο, πέρνα λίγη ποσότητα από τον μεταξένιο αφρό TRESemmé Volume Mousse. Μην ξεχάσεις να κάνεις από νωρίς τη χωρίστρα σου για να σταθεί καλύτερα όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου.

image025.jpg

Σε στεγνά μαλλιά: Αφού χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου και τα πιάσεις σε χαμηλό σινιόν, ψέκασε με λίγη από τη λακ TRESemmé Flawless Volume μία χτένα και χτένισε ξανά τα μαλλιά σου για απόλυτα sleek αποτέλεσμα.

The undone pony

image034.jpg

Μία ατημέλητη αλογοουρά είναι ό,τι πιο chic και μοντέρνο μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για έναν καλοκαιρινό γάμο.

image036.png

Τα απαραίτητα: Μπορεί το χτένισμα να είναι ατημέλητο, αλλά αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σου πρέπει να είναι υγιή και λαμπερά. Προτείνουμε να δοκιμάσεις το TRESemmé Pro Pure Radiant Colour που φροντίζει τα μαλλιά και το χρώμα, χωρίς ίχνος από βλαβερά συστατικά και σιλικόνες.

image023.jpg

Σε βρεγμένα μαλλιά: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις στα βρεγμένα μαλλιά σου, είναι να περάσεις λίγη ποσότητα από το έλαιο TRESemmé Keratin Smooth Oil, για να αποφύγεις το φριζάρισμα και να χαρίσεις στα μαλλιά σου λάμψη υγείας.

image025.jpg

Σε στεγνά μαλλιά: Καθώς το πιάσιμο που θα κάνεις στην αλογοουρά σου είναι πολύ χαλαρό, ψέκασε λίγη από τη λακ TRESemmé Flawless Volume για να προστατεύσεις το χτένισμά σου από το αεράκι.

Καλή επιτυχία με τα χτενίσματα και have fun!