Πώς θα περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα

Πώς θα περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα

Στις διακοπές λούζεσαι καθημερινά, είναι επομένως πολύ σημαντικό να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα, και σήμερα θα σου εξηγήσουμε ακριβώς πώς θα το κάνεις.

Οι ώρες που περνάμε στην παραλία το καλοκαίρι είναι αμέτρητες. Πηγαίνουμε το πρωί, φεύγουμε λίγο πριν δύσει ο ήλιος και δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα. Στις διακοπές μάλιστα, αυτό είναι το καθημερινό μας πρόγραμμα. Μέρος αυτού του καθημερινού προγράμματος, είναι και το λούσιμο μετά την παραλία. Απομακρύνουμε κάθε βράδυ το αλάτι από τα μαλλιά μας για να τα προστατεύσουμε όμως… αυτή η φροντίδα μπορεί να προκαλεί περισσότερο κακό από ό,τι καλό, αν δεν χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα περιποίησης.

Το καθημερινό λούσιμο δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά. Αφαιρεί τα φυσικά έλαια της τρίχας και του δέρματος του κεφαλιού και αυτό έχει συνέπειες. Αφενός, καταλήγεις με ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά που φριζάρουν με το παραμικρό. Αφετέρου, αν έχεις λιπαρά μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής «μπερδεύεται» και παράγει περισσότερη λιπαρότητα. Τέλος, αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, το χρώμα σου θαμπώνει, ξεθωριάζει και αλλοιώνεται.

1658912034725-896090076-image003.jpg

Δεν γίνεται ωστόσο να μη λουστείς. Το να αφήσεις το αλάτι στα μαλλιά σου, θα δημιουργήσει εξίσου ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Μπορεί να νομίζεις λοιπόν ότι βρίσκεσαι μπροστά σε ένα αδιέξοδο, αλλά αυτό δεν ισχύει. Επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών μετά τη θάλασσα, προστατεύεις όσο το δυνατόν περισσότερο την τρίχα και το δέρμα του κεφαλιού και διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά για περισσότερο. Τι πρέπει λοιπόν να προσέξεις κατά την επιλογή των προϊόντων σου;

Αρχικά, καθώς θα τα χρησιμοποιείς καθημερινά, θα πρέπει να επιλέξεις συνθέσεις που δεν περιέχουν χημικά τα οποία επιβαρύνουν το τριχωτό, αλλά και την τρίχα. Οι σειρές TRESemmé Pro Pure Damage Recovery και TRESemmé Pro Pure Radiant Colour δεν περιέχουν θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές και είναι ό,τι πιο pure μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου.

1658912048908-965795638-image005.png

Βαμμένα μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα, τότε η σειρά TRESemmé Pro Pure Radiant Colour είναι εκείνη που θα γίνει σύμμαχος των μαλλιών σου μετά τη θάλασσα. Η αγνή σύνθεση του σαμπουάν και του conditioner Pro Pure Radiant Colour δεν θα επιβαρύνει τα μαλλιά σου, και είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να περιποιείται απαλά τα βαμμένα μαλλιά και να τους προσφέρει λάμψη και δύναμη.

1658912070376-956032133-image007.png

Ταλαιπωρημένα μαλλιά

Αν όλο τον χειμώνα κάνεις styling με θερμά εργαλεία, αν έχεις ξηρές άκρες και αν τα μαλλιά σου είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα, η σειρά TRESemmé Pro Pure Damage Recovery είναι αυτό που χρειάζεσαι στις διακοπές (και μετά από αυτές). Η σύνθεση του σαμπουάν και του conditioner Pro Pure Damage Recovery ενυδατώνει σε βάθος χωρίς σιλικόνες, αλλά με 100% φυσικό λάδι καρύδας. Έτσι, μπορεί και επανορθώνει τα ορατά σημάδια φθοράς, επαναφέροντας παράλληλα τη χαμένη λάμψη και υγιή όψη των μαλλιών.

Χρησιμοποιώντας καθημερινά τις σειρές TRESemmé Pro Pure Damage Recovery και TRESemmé Pro Pure Radiant Colour προστατεύεις αποτελεσματικά τα μαλλιά σου από τη φθορά του λουσίματος, τα περιποιείσαι βαθιά και τα βοηθάς να αντέξουν άλλη μία ημέρα στον ήλιο και τη θάλασσα.