5 tips για τέλειο blowout χωρίς φριζάρισμα από το TRESemmé

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 tips για τέλειο blowout χωρίς φριζάρισμα από το TRESemmé
Lefteris_Partsalis

To blowout είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή και μπορείς να το κάνεις μόνη σου, με τη βοήθεια του TRESemmé, και με τα πολύτιμα tips μας!

Ένα αφράτο, πολυτελές blowout είναι το απόλυτα θηλυκό χτένισμα. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νόμιζες όμως, για να το πετύχεις χωρίς να φριζάρουν τα μαλλιά σου και χωρίς να χάσουν το σχήμα και τον όγκο τους, δεν χρειάζεται να πας στο κομμωτήριο. Μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στην περιποίησή σου, να ακολουθήσεις τα πολύτιμα tips μας και να το πετύχεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε κάποιο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες.

Ποια είναι αυτά τα tips και τα προϊόντα που θα χρειαστείς; Η blowout queen Μαρία Λουΐζα Βούρου τα μοιράζεται μαζί σου στο video που ακολουθεί και αν τα υιοθετήσεις, η επιτυχία του δικού σου, καλοκαιρινού blowout θα είναι εγγυημένη. Πάτα play και συνέχισε να διαβάζεις για μία ανακεφαλαίωση των tips και για να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα που θα χρειαστείς.

Genius! Όπως θα κατάλαβες, το τέλειο blowout ξεκινά από το λούσιμο και η επιλογή της Μαρίας Λουίζας είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Biotin Repair, αναδομούν τα μαλλιά και τα κάνουν μεταξένια, δημιουργώντας την τέλεια βάση για να κάνεις το χτένισμά σου.

image003.jpg

Έπειτα, είναι πολύ σημαντικό το στέγνωμα των μαλλιών. Όχι, δεν εννοούμε με το σεσουάρ αλλά με την πετσέτα. Επιλέγοντας μία πετσέτα με μικροίνες (ή ένα παλιό σου t-shirt, ή ακόμα και μία μαξιλαροθήκη), περιορίζεις την τριβή και κατά συνέπεια το φριζάρισμα. Ακόμα πιο σημαντική όμως για την επιτυχία του blowout σου, είναι η προστασία από τη θερμότητα.

Με το TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray, που προστατεύει τα μαλλιά ως και τους 230ο, «θωρακίζεις» την τρίχα από τη φθορά της θερμότητας και έχεις ένα smooth αποτέλεσμα και gorgeous μαλλιά.

image005.jpg

Για να κρατήσει περισσότερο το χτένισμά σου, ο αφρός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και συγκεκριμένα ο αφρός TRESemmé Volume Mousse. Χαρίζει ελαστικό κράτημα που διαρκεί χωρίς να επιβαρύνει τα μαλλιά… είναι δηλαδή ιδανικός για το αφράτο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Τέλος, για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα, ένα ψέκασμα με τη λακ TRESemmé Flawless Volume αρκεί για να μην συμβεί τίποτα στο χτένισμά σου, όσο και αν χορέψεις το βράδυ.

image007.jpg

TREStip: Αν θέλεις να «ρίξεις» λίγο τις μπούκλες σου, μπορείς να ψεκάσεις τη βούρτσα σου με τη λακ TRESemmé Flawless Volume και να χτενίσεις απαλά.

Λοιπόν; Θα δοκιμάσεις να κάνεις μόνη σου το τέλειο blowout με τα πολύτιμα tips μας και το αγαπημένο TRESemmé; Οι Summer hair adventures σε περιμένουν και πρέπει να δείχνεις άψογη για τις φωτογραφίες!