#Babybraids: Το πιο fun καλοκαιρινό χτένισμα με τη βοήθεια του TRESemmé

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Babybraids: Το πιο fun καλοκαιρινό χτένισμα με τη βοήθεια του TRESemmé
Lefteris_Partsalis

Η Φανή Παράβαλου λατρεύει να δοκιμάζει τις τελευταίες τάσεις στο styling και σου δείχνει πώς θα πετύχεις τις πανέμορφες μικροσκοπικές κοτσίδες που βλέπεις παντού στο Instagram.

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουμε ιδιαίτερα εδώ στο beauty department είναι να αναζητούμε τις νέες τάσεις στο αγαπημένο μας μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram. Κομμωτές, celebrities και influencers «δίνουν τον ρυθμό» για τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν κάθε σεζόν και για φέτος φαίνεται ότι τα #Babybraids θα είναι το it χτένισμα του καλοκαιριού.

Έχουμε ήδη δει αγαπημένα μας it girls -όπως η Hailey Bieber- να τα φορούν σε φεστιβάλ, διακοπές και Instagram moments, αλλά και δικά μας κορίτσια, όπως η Φανή Παράβαλου, που δεν φοβάται να δοκιμάσει τις νέες τάσεις στο styling των μαλλιών, με τη βοήθεια του TRESemmé. Τα #Babybraids μάλιστα, είναι ένα από τα αγαπημένα της καλοκαιρινά χτενίσματα και πατώντας play στο παρακάτω video θα δεις πώς μπορείς να τα κάνεις πανεύκολα με τα κατάλληλα TRESemmé προϊόντα και να δώσεις μία πιο fun και trendy νότα στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι. Ρίξε μία ματιά και τα λέμε πιο κάτω…

Πιο εύκολο δεν γίνεται! Όπως όμως θα παρατήρησες, ένα σωστό χτένισμα -ιδιαίτερα το καλοκαίρι- ξεκινά στο μπάνιο. Η Φανή λοιπόν, επιλέγει τα TRESemmé Nourish Coconut Shampoo και TRESemmé Nourish Coconut Conditioner, που θρέφουν σε βάθος, και δημιουργούν μία σωστή βάση που εξασφαλίζει την επιτυχία κάθε χτενίσματος.

1659431142559-886375472-image003.jpg

Έπειτα, για να δώσει στα μαλλιά της αφράτο όγκο, ελαφρύ κράτημα και να τα κάνει πιο «εύπλαστα» περνά λίγη ποσότητα από τον αφρό TRESemmé Volume Mousse. Στη συνέχεια, διαλέγει δύο τούφες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, δεξιά και αριστερά του προσώπου, και τις πλέκει σε όμορφα μικρά κοτσιδάκια.

Αν βιάζεται, η Φανή μπορεί να στεγνώσει τα μαλλιά της με το σεσουάρ πριν πλέξει τα κοτσιδάκια, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο ακόμα και αν επιλέξει τη μέθοδο του air dry, αν δηλαδή αφήσει τα μαλλιά της να στεγνώσουν με τη ζέστη του καλοκαιριού! Ολοκληρώνει το χτένισμα με ένα ψέκασμα από την λακ TRESemmé Flawless Volume για πολύ φυσικό, ανάλαφρο κράτημα και αυτό είναι όλο. Τα #Babybraids είναι έτοιμα, η Φανή δείχνει υπέροχη και έτοιμη για κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια.

1659431153615-694914014-image005.jpg

TREStip: Αν δεν έχεις μικρά λαστιχάκια για τις κοτσίδες σου, κρέπαρε ελαφρά την άκρη της κάθε κοτσίδας και ψέκασε με λίγη λακ TRESemmé Flawless Volume. Οι κοτσίδες σου δεν θα λυθούν και θα δείχνουν super boho χωρίς λαστιχάκι.

Τι περιμένεις λοιπόν; Άσε το TRESemmé να σε βοηθήσει να αναδείξεις τον καλοκαιρινό, fun εαυτό σου και απόλαυσε την κάθε summer (hair) adventure. Το καλοκαίρι άλλωστε έχει πολύ μέλλον ακόμα…