Θέλεις άμεσα έμπνευση για το Christmas shopping; Η wish list που θα σου λύσει τα χέρια!

Ναταλία Κατσακιώρη
Θέλεις άμεσα έμπνευση για το Christmas shopping; Η wish list που θα σου λύσει τα χέρια!

Η περίοδος των γιορτών είναι η πιο αγαπημένη εποχή όλων μας για shopping και ατέλειωτες βόλτες στην αγορά της πόλης, μπροστά από τις στολισμένες βιτρίνες

Η αλήθεια είναι ότι τα φετινά Χριστούγεννα τα περιμέναμε λίγο παραπάνω. Και αυτό γιατί μας έλειψαν τα ξέγνοιαστα, λαμπερά Χριστούγεννα του παρελθόντος. Έτσι, φέτος έχουμε μπει όλοι σε full Christmas mood από νωρίς, κάνοντας όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις ημέρες των γιορτών. Το πρόγραμμα θα είναι, όπως πάντα, γεμάτο με καλέσματα, ξάγρυπνες βραδιές με φίλους, λαμπερές εξόδους και luxurious ρεβεγιόν κοντά στους αγαπημένους μας.

Για να συμπληρωθεί όμως, η μαγική ατμόσφαιρα των ημερών, πρέπει να κάνουμε και το απαραίτητο shopping, επιλέγοντας με αγάπη, όπως κάθε χρόνο, τα δώρα για τους φίλους και την οικογένεια μας. Μήπως όμως, δεν πρέπει να ξεχάσεις και κάποιον άλλο; Τον εαυτό σου. Γιατί όλοι αξίζουμε ένα μικρό ή ένα μεγαλύτερο δώρο αυτές τις μέρες.

pandora_xmas_shopping-(4).jpg

Photo: Unsplash

Τα κορυφαία items της φετινής σεζόν έχουν κάτι από τη μαγεία των Χριστουγέννων

Αν δεν έχεις δημιουργήσει ακόμη τη φετινή wish list σου, τότε οι επιλογές που θα βρεις στα κατστήματα και τα αγαπημένα σου brands είναι πολλές. Ένα μαλακό, κασμιρένιο πουλόβερ είναι η luxurious επιλογή-επένδυση για τη συλλογή σου και τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή, για να το αποκτήσεις. Μία διαχρονική απόχρωση, όπως τα neutrals, ταιριάζει τέλεια στα πολυτελή πλεκτά.

Αν πάλι είσαι περισσότερο της κατηγορίας του beauty, τότε λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος, πρέπει και εσύ να απολαύσεις το treatment που σου αρμόζει. Ένα μικρό pampering δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και μπορείς να ξεκινήσεις με μία μικρή περιποίηση στο αγαπημένο σου beauty salon, με μανικιούρ, πεντικιούρ και -γιατί όχι- μια μικρή θεραπεία προσώπου, που θα σε κάνει να λάμψεις. Το μόνο μακιγιάζ που θα χρειαστείς για τη βραδιά του ρεβεγιόν θα είναι το κόκκινο κραγιόν σου.

pandora_xmas_shopping-(2).jpg

Photo: Unsplash

Let's sparkle!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων, είναι η πιο ιδιαίτερη στιγμή του χρόνου. Και αυτό γιατί εκτός από τις λίγες μέρες ανάπαυλας, που έχουμε στη διάθεση μας, στην καρδιά του χειμώνα, μπαίνουμε στο πιο sparkly mood, με τα κοσμήματα να έχουν την τιμητική τους. Αν θέλεις να δωρίσεις ή να αποκτήσεις ένα διαχρονικό κομμάτι, τότε ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο jewelry shop. Εκείνο το μοναδικό μαγαζί που θα γίνει σημείο αναφοράς για σένα και μέσα από τις συλλογές του και τα περίτεχνα σχέδια, θα ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί η αξία ενός κοσμήματος τόσο προσωπικού, παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

pandora_xmas_shopping-(3).jpg

Photo: Unsplash

Μην καθυστερείς άλλο να κάνεις τη wish list των φετινών γιορτών, φροντίζοντας να βάλεις στην κορυφή της και ένα δώρο αποκλειστικά για σένα. Ένα όμορφο και ξεχωριστό item, με sparkly λεπτομέρειες και αξεπέραστη ποιότητα, ένα κομμάτι που θα φορέσεις τις ημέρες των γιορτών, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο, βάζοντας στη συλλογή σου κάτι, που θα σου θυμίζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.