Η εμπειρία περιποίησης που θα σου χαρίσεις και θα κάνει τις φετινές γιορτές να ξεχωρίσουν

Η εμπειρία περιποίησης που θα σου χαρίσεις και θα κάνει τις φετινές γιορτές να ξεχωρίσουν

Εάν ακόμη αναρωτιέσαι για ποιον μιλάμε, Queenette, τότε ένα είναι το σίγουρο: Αυτά τα Χριστούγεννα οφείλεις να χαρίσεις πριν από όλους, στον εαυτό σου, μία εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης.

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη ευκαιρία για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα και να δεις τις φετινές γιορτές σαν την απόδρασή σου, σε έναν πιο μαγικόκόσμο. Ωστόσο, όσο και εάν η γιορτινή σου διάθεση είναι στο πικ της, η αλήθεια είναι πως οι γρήγοροι ρυθμοί τηςκαθημερινότητας δεν σταματούν, με εσένα τελικά να τα προλαβαίνεις όλα… στο παρά πέντε!

Και μπορεί η shopping list των γιορτινών δώρων να καταναλώνει αρκετό από τον χρόνο σου, τι θα έλεγες όμως αν τα φετινά Χριστούγεννα έκανες τη διαφορά και από τη λίστα των δικών σου ανθρώπων δεν έλειπε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου, ο πιο πιστός σου «σύμμαχος», εκείνος που είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε περίσταση και τον οποίο συχνά, ξεχνάς να επιβραβεύεις;

Εάν ακόμη αναρωτιέσαι για ποιον μιλάμε, Queenette, τότε ένα είναι το σίγουρο: Αυτά τα Χριστούγεννα οφείλεις να χαρίσεις πριν από όλους, στον εαυτό σου, μία εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης, που θα κάνει τις φετινές γιορτές να ξεχωρίσουν, ακόμη και εάν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου.

Bath time με αιθέρια έλαια

Μήπως ένα ολόκληρο 24ωρο δεν σου φτάνει ούτε για τα βασικά; Εάν η απάντηση είναι θετική, αυτά τα Χριστούγεννα, κάνε το πιο απλό αλλά ουσιαστικό δώρο στον εαυτό σου, εκείνο που θα καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να διώξει την ένταση της καθημερινότητας και να σου χαρίσει απλόχερα την ηρεμία που αναζητάς στην καθημερινότητά σου. Ώρα για ένα γρήγορο και ζεστό ντους με αιθέρια έλαια! Πίστεψέ με, οι θετικές ιδιότητες του νερού και τα μοναδικά αρώματα που αποπνέουν τα αιθέρια έλαια θα σε απαλλάξουν από την ένταση και το περιττό στρες.

318035961_848929773096994_5394206862117656674_n.jpg

Πλούσιο scrub για την επιδερμίδα σου

Εάν πέρα από την ομορφιά, δίνεις την απαραίτητη προσοχή και στη φροντίδα της επιδερμίδας σου, τότε δεν γίνεται να μην αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου, πριν το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, σε ένα πλούσιο scrub. Ειδικά, για εσένα που λατρεύεις να περνάς ατελείωτες ώρες στο μπάνιο, κάνοντας beauté και αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική σουπεριποίηση, το συγκεκριμένο δώρο θα σου προσφέρει μία ανεκτίμητη στιγμή χαλάρωσης.

318455601_2597099997094538_7066796713465479198_n.jpg

Το πιο festive look για να μπεις σε Christmas mood

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το επόμενο «βήμα» για να μπεις σε Xmas mood; Αρκεί να γνωρίζεις ότι τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις γιορτινές σου εμφανίσεις -που ως γνωστόν έχουν την τιμητική τους, κυρίως στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν. Είναι εκείνες οι ημέρες του χρόνου, κατά τη διάρκεια των οποίων η λάμψη και τα φανταχτερά χρώματα, «συναντούν» την κομψότητα και τη φινέτσα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα outfit, που θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα.

Ποια από εμάς, άλλωστε, δεν θέλει να δείχνει στυλάτη σε κάθε της έξοδο τις ημέρες των γιορτών, να δημιουργεί τις δικές της τάσεις, οι οποίες θα είναι βασισμένες στο προσωπικό της γούστο και να λάμπει μέσα από τα πιο elegant κοσμήματα που θα «πλαισιώσουν» το πιο γιορτινό look;

318696571_820344222533287_3145771428933630468_n.jpg

Κάπως έτσι, μία γεμάτη αλλά υπέροχη ημέρα, χάρη στις εμπειρίες περιποίησης που θα σου χαρίσεις, θα φτάσει στο τέλος της, με εσένα να αισθάνεσαι πιο γεμάτη και ξεκούραστη από ποτέ. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, όσο χρόνο και εάν μπορείς να διαθέσεις, έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις στο pampering του εαυτού σου, βιώνοντας τις πιο αξέχαστες εμπειρίες!