Evelyn H. Lauder και Δούκας: Μία συνάντηση για τα ροζ βραχιόλια

Evelyn H. Lauder και Δούκας: Μία συνάντηση για τα ροζ βραχιόλια

Ο Dukas, o σχεδιαστής των Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder εδώ και μία επταετία, βρέθηκε μαζί με τη γυναίκα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη στην Εκσταρτεία Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Τα τελευταία 7 χρόνια, ο Δούκας σχεδιάζει το ροζ βραχιόλι και υποστηρίζει την Εκστρατεία στην Ελλάδα και η κα Lauder θέλησε να γνωρίσει από κοντά η τον άνθρωπο που υποστηρίζει την Estee Lauder σε αυτή της την προσπάθεια.

Η εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και Senior Corporate Vice President της Estee Lauder Companies, Evelyn H. Lauder συναντήθηκε με το Έλληνα σχεδιαστή των ροζ βραχιολιών Δούκα στην Νέα Υόρκη.

Η Evelyn H. Lauder είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός της ροζ κορδέλας – του παγκόσμιου συμβόλου Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού – της πρωτοβουλίας φωταγώγησης κτιρίων σε ροζ χρώμα σε όλο τον κόσμο, της ίδρυσης του Breast Cancer Research Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που υποστηρίζει έρευνες για τον Καρκίνο του Μαστού παγκοσμίως αλλά και υπεύθυνη για την ίδρυση της πτέρυγας Evelyn H Lauder Breast Center μέσα στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, του πρώτου στην ιστορία διαγνωστικού κέντρου μαστού που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις συγκεκριμένες ιατρικές, ψυχολογικές και μη-ιατρικές ανάγκες ασθενών με καρκίνο του μαστού προσφέροντας συντονισμένες υπηρεσίες για μία ασθένεια κάτω από μία στέγη – κάτι που δεν είχε εφαρμοστεί ποτέ ως τότε από ιατρικό κέντρο.

Σε αυτή τη συνάντηση, λοιπόν, όπου δύο άνθρωποι με κοινό στόχο και όραμα που υποστηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του την ελπίδα, η Evelyn Lauder συνεχάρη τον Δούκα για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στην Εκστρατεία και δήλωσε ενθουσιασμένη με τα νέα ροζ βραχιόλια του 2011. Άλλωστε, το μήνυμα που περνάει η καμπάνια αυτή είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον χωρίς Καρκίνο Μαστού!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ροζ βραχιολιού θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.