Tamara Mellon OBE και The Body Shop

Tamara Mellon OBE και The Body Shop

Μία συνεργασία για την Περιορισμένης Κυκλοφορίας "The STOP bag".

Η Tamara Mellon OBE, έχει σχεδιάσει μία αποκλειστική τσάντα για την εκστρατεία της The Body Shop και του ECPAT "Stop Sex Trafficking of Children & Young People" (SST). Αυτή η τσάντα, γνωστή ως η The STOP bag, είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της The Body Shop.

Η Tamara αναφέρει: "Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τη The Body Shop για το σχεδιασμό της STOP bag η οποία θα αυξήσει την ενημέρωση του κόσμου για την εκστρατεία SST. Θέλω να μπει ένα τέλος στην εμπορία ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς και τα κέρδη από τη Stop Bag θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της μοντέρνας αυτής μορφής δουλείας προστατεύοντας τα παιδιά."

Η εκστρατεία SST είναι η μεγαλύτερη στην 35χρονη ιστορία της The Body Shop και πρόσφατα έγινε και η μεγαλύτερη εκστρατεία στην Ε.Ε για τα ανθρώπινα δικαιώματα που παρουσιάστηκε ποτέ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο πρώην πρόεδρος την Ηνωμένων Πολιτειών Bill Clinton ανέφερε για την εκστρατεία ότι αποτελεί "μία παραδειγματική προσέγγιση στην καταπολέμηση ενός συγκεκριμένου παγκόσμιου προβλήματος".

Ο Christopher Davis, International Campaigns Director της The Body Shop, και νικητής του United Nations Business Leaders Award Against Human Trafficking αναφέρει: "Η The Body Shop ποτέ δεν απέφυγε να ασχοληθεί με αντιφατικά ζητήματα και σκοπούς τους οποίους οι άλλοι απέφευγαν. Υπήρξε μία από τις ευχές της ιδρύτριά μας, Dame Anita Roddick, αυτή η "μοντέρνα μορφή δουλειάς" να σταματήσει.

Η The Body Shop είναι υπερήφανη που συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στην εμπορία ανθρώπων, χάρη στην ευγενή καλοσύνη της Tamara Mellon OBE και των διασήμων που μας υποστηρίζουν. Η STOP bag θα μας βοηθήσει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή τη φρικτή καταπάτηση των δικαιωμάτων των παιδιών και των νέων ανθρώπων."